Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αγγίζει τα ...ευαίσθητα οικονομικά θέματα του ΣΕΔΚΑ ο Γκόντας!!! (το πρώην δ.σ. πήγε για ...shopping therapy)

Ο Σπύρος Γκόντας επιστρέφει και μέσω μιας επιστολής αγγίζει τα ευαίσθητα οικονομικά δεδομένα του συνδέσμου της Αθήνας. Αναφέρθηκε σε "αλόγιστες δαπάνες" και στη διαφορά των 22χιλ. ευρώ που παρατηρείται...
Ο πρώην πρόεδρος αναφέρει...

Συνάδελφοι, πλησιάζει η ημέρα των Εκλογών του Συνδέσμου μας (13 Ιουνίου 2018).

Πολλοί από εσάς πιθανότατα να απουσιάζουν εκείνη την ημέρα και να μην μπορέσουν να ενημερωθούν για σημαντικά (και άλλα όχι σημαντικά) θέματα του Συνδέσμου μας.

Κρίνω σκόπιμω να αναφερθώ σε αυτό το email στα οικονομικά του Συνδέσμου μας για να μπορέσετε να ενημερωθείτε όσο το δυνατόν καλύτερα και Εσείς που θα είστε παρόντες αλλά και όσοι λείπετε.

Σας θυμίζω ότι την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 διεξήχθει Ετήσια Γενική Συνέλευση Μελών ΣΕΔΚΑ κατά την διάρκεια της οποίας εγκρίθηκαν ομόφωνα (με 100% ) ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Συνδέσμου μας.

Εκείνη την ημέρα και όσον αφορά τον Οικονομικό μας απολογισμό, στον Λογαριασμό του Συνδέσμου μας στην Τράπεζα βρισκόντουσαν 57.812,07€ όπως μπορείτε να δείτε και από την επισυναπτόμενη εικόνα του Τραπεζικού μας Λογαριασμού (Στην εικόνα θα το δείτε στο κάτω μέρος της με τον τίτλο Προηγούμενο Μικτό Υπόλοιπο.

Στις 13 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η γνωστή σε όλους μας "αναδιάρθρωση" .

Όταν  επέστρεψα στην Διοίκηση του Συνδέσμου μας στον Λογαριασμό μας βρίσκονταν 36.707,24€ όπως επίσης μπορείτε να δείτε με τον τίτλο Νέο Μικτό Υπόλοιπο ακριβώς επάνω από το προηγούμενο υπόλοιπο.

Θυμίζω ότι από τις αρχές του χρόνου (2018) και μετά είχατε υποχρεωθεί ΌΛΟΙ εσείς (με εμένα συμπεριλαμβανομένου, άσχετα αν αρνήθηκα να το πράξω) να πληρώσετε την ετήσια Συνδρομή σας (50€) και τα ρούχα (50€).

Αυτό το αναφέρω γιατί  όλα αυτά τα χρήματα (100€ / άτομο) προστέθηκαν θεωρητικά στον Τραπεζικό μας Λογαριασμό.

Υπάρχει μια διαφορά του ποσού των 21.104,83€ σε απόλυτο νούμερο (όλοι μας μπορούμε να κάνουμε την αφαίρεση 57.812,07€ - 36.707,24€) συν όλα αυτά τα χρήματα από τις Συνδρομές  και τα ρούχα που μπορεί να φτάνουν ακόμα και το ύψος των 15.000€ με 20.000€.

Δηλαδή μιλάμε για ένα σύνολο 35.000€ με 40.000€ τα οποία ξοδεύτηκαν το διάστημα από 13 Νοεμβρίου 2017 μέχρι 02 Μαίου 2018 και για τα οποία εγώ όπως και Εσείς οφείλουμε να ενημερωθούμε.

Πρέπει δε σε αυτό το σημείο να αναφέρω για μια ακόμα φορά ότι η ευθύνη των Μελών του Δ.Σ κατά την διάρκεια της "αναδιάρθρωσης" και αυτών των τουλάχιστον υπερβολικών εξόδων, είναι συνολική. 

Τους είχα ενημερώσει, και μην διανοηθούν να ρίξουν την ευθύνη (των υπερβολικών εξόδων, δεν εννοώ κάτι άλλο αφού δεν γνωρίζω και κάτι άλλο) σε ένα ή δύο μέλη του Δ.Σ για να μπορέσουν αυτοί να παρουσιαστούν ώς άμοιροι ευθυνών.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν.

Με εκτίμηση
Σπύρος Γκόντας-- 
Αγγίζει τα ...ευαίσθητα οικονομικά θέματα του ΣΕΔΚΑ ο Γκόντας!!! (το πρώην δ.σ. πήγε για ...shopping therapy) Reviewed by THE REFEREES on 6:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.