Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Video - ντοκουμέντο: Μια φάση που δεν χρειάζεται συζήτηση... (είχαμε μιλήσει γι' αυτήν)

Οι Γκρίζοι Λύκοι σας την είχαν καταθέσει τη συγκεκριμένη φάση και εξ αρχής έγραψαν ότι ήταν καθαρό φάουλ, χωρίς αστερίσκους, που δεν έδωσαν οι διαιτητές. Το θέμα μας όμως, δεν ήταν εκεί...
Είχαμε πει για τη φάση στο ματς Άρης - Αβελίνο και μάλιστα στην τελευταία φάση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι διαιτητές κατατρέχουν τους Ιταλούς.

Ούτε ότι ο Άρης διατηρούσε καλές σχέσεις με τους διαιτητές.

Αυτό που είπαμε είναι ότι δεν μπορεί σε κάθε ήττα να φταίνε οι ρέφερις, ούτε βέβαια ότι υπάρχει κανένα μυστικό σχέδιο εξόντωσή του Άρη.

Όλοι μας, άλλωστε, είμαστε αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Ακόμα και οι φίλοι, οι συγγενείς, οι κουμπάροι, οι αντίπαλοι και ό,τι άλλο σκέφτεστε.

Δείτε ξανά τη φάση αλλά και το πόρισμα της ΦΙΜΠΑ:

"Ο παίκτης με την πράσινη φανέλα και τον αριθμό 25 κάνει το jump shot και ο αμυντικός με την κίτρινη φανέλα και τον αριθμό 21 πηδά για να του κόψει την προσπάθεια. Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν μένει στον κύλινδρό του, δημιουργεί ξεκάθαρη επαφή με το σώμα του στον αντίπαλό του που βρίσκεται σε κάθετο άλμα. Έπρεπε να δοθεί φάουλ στον παίκτη με την κίτρινη φανέλα και τον αριθμό 21 και τρεις βολές στον παίκτη με την πράσινη φανέλα και τον αριθμό 55.



Video - ντοκουμέντο: Μια φάση που δεν χρειάζεται συζήτηση... (είχαμε μιλήσει γι' αυτήν) Reviewed by THE REFEREES on 9:55 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.