Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Επιστολή Γκόντα προς τους παροικούντες τον ΣΕΔΚΑ!!! (εδώ πολυτεχνείο, εδώ πολυτεχνείο...)

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Σπύρος Γκόντας ομολόγησε γραπτώς ότι ο ίδιος, όπως και τα μέλη του συνδέσμου της Αθήνας, ενημερώθηκαν για την αναδιάρθρωση του δου - σου από τους Γκρίζους Λύκους, ενώ περιμένει το πρακτικό για να κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες. Έστειλε λοιπόν, επιστολή σε όλους τους διαιτητές και αναφέρει...
ότι "Και εγώ, όπως και Εσείς, ενημερώθηκα από Ιστοσελίδα για την αναδιάρθρωση του Δ.Σ  του ΣΕΔΚΑ που πραγματοποιήθηκε σε <<Συμβούλιο>> κατά την διάρκεια της απουσίας μου στο εξωτερικό για αγώνα της Euroleague".

Ξεκαθαρίζει ότι τους κωδικούς του email της επίσημης ιστοσελίδας έχουν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας και αυτοί θα δοθούν στο "νέο πρόεδρο", μόλις ενημερωθεί επίσημα μέσω του πρακτικού του "συμβουλίου", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. 

"Οι κωδικοί αυτοί θα δοθούν στον <<Νέο>> Πρόεδρο του ΣΕΔΚΑ, μόλις ενημερωθώ επίσημα μέσω του Πρακτικού του <<Συμβουλίου>> αυτού και πάψει να αποτελεί ευθύνη μου, οτιδήποτε γράφεται και στέλνεται μέσω του email του Συνδέσμου μας".

Στο τέλος αναφέρθηκε στους ορισμούς όπου "παρατήρησα ότι όλα τα μέλη του Δ.Σ (αυτοί που έχουν δικαίωμα φυσικά) καθώς και οι συγγενείς τους, συμμετέχουν στην ανώτερη κατηγορία που μπορούν σύμφωνα με την αξιολόγηση τους. Τα συμπεράσματα δικά σας..."
Επιστολή Γκόντα προς τους παροικούντες τον ΣΕΔΚΑ!!! (εδώ πολυτεχνείο, εδώ πολυτεχνείο...) Reviewed by THE REFEREES on 8:52 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.