Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αδιόρθωτος και αμετανόητος ο Μπόγδανος!!! Τα "έριξε" σε διαιτητές και ΕΣΚΑ-Η... (ο πατέρας του πήγε στον ΠΑΟ τον Βασιλακοπουλο!)

Δεν διορθώνεται με τίποτα ο Χάρης Μπόγδανος, του οποίου η διαιτησία του έχει γίνει έμμονη ιδέα.  Άρχισε να την "πέφτει" στους διαιτητές, ενώ οι οι Χρηστίδης, Γιακείμη ήταν εξαιρετικοί.  Τι είπε ο Μπόγδανος;
Τα "έριξε" σε ΕΣΚΑ-Η και ΕΟΚ και έδωσε διορία μέχρι το 2020!!
«Στο παιχνίδι με την Ακράτα έγιναν 7 φάσεις-εγκλήματα. Μπορεί να κερδίσαμε, όμως έχουμε φριχτά παράπονα από τη διαιτησία». Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Μπόγδανος και πρόσθεσε: «Ο Κεραυνός φέτος έχει ομαδάρα. Μόνο το ρόστερ αξίζει 114.00 ευρώ.

Εχουμε Μαναβόπουλο, ο οποίος είναι ένας παίκτης-κόσμημα, έχουμε Σκλάβο, έχουμε Φωτίου, έχουμε Γκόβα, έχουμε Γκιζογιάννη. Δεν μπορεί να έρχεται ο κάθε ένας και να μας σφυρίζει έτσι όπως μας σφύριξαν την Κυριακή. Ανακάλυπταν αντιαθλητικά φάουλ σε απλές διεκδικήσεις της μπάλας. Σφύριζαν ανύπαρκτα καλάθια και φάουλ. Μας έδιναν επιθετικά φάουλ που μόνο αυτοί τα έβλεπαν.

Είχα ζητήσει εξ αρχής στο παιχνίδι με την Ακράτα να μας διευθύνουν πατρινοί διαιτητές. Οι αρμόδιοι δεν το δέχτηκαν. Εμένα με βάλανε να καθίσω σε μια γωνία στην άκρη του γηπέδου. Λες και ήμουνα εγκληματίας. Το δέχτηκα. Το έκανα μόνο και μόνο γιατί αυτό ήταν προς το συμφέρον της ομάδας μου. Ούτε αυτό σεβάστηκαν όμως. Αφήστε που τους έδωσα το μισό γήπεδο στο ντέρμπι.

Εγώ θα γέμιζα τις κερκίδες με τα παιδιά του Κεραυνού. Θα ήθελα επίσης να διευκρινίσω κάτι: Εγώ δεν έχω καμία αντιπαλότητα με τους απλούς πολίτες της Ακράτας. Με τη διοίκηση, ναι, υπήρξαν κάποια θεματάκια. Δεν υπήρχε, όμως, περίπτωση να ξεφύγουν τα πράγματα, ούτε να γίνουν ακρότητες, όλα αυτά είναι αστεία…».

Προς το τέλος της συνέντευξης Τύπου δεν έλειψαν επίσης και κάποιες αιχμές για τον ορισμό των διαιτητών στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Εσπερο ΑΟΠΑ. «Γιατί μας έβαλαν πατρινούς διαιτητές; Γιατί μας έβαλαν πάλι τον ίδιο κομισάριο για δεύτερο σερί ντέρμπι; Δίνω διορία στην ΕΣΚΑ-Η ως το Σάββατο για να αλλάξει και τους διαιτητές (σ. Κοτσίρης-Μαρινάκης) και τον κομισάριο (σ. Βασίλης Θεοδοσόπουλος).

Ο Κεραυνός είναι ένα από τα παιδιά μου. Πρέπει κάποιοι να το σέβονται…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χ. Μπόγδανος και πρόσθεσε: «Με καλέσανε σε απολογία από την ΕΣΚΑ-Η λίγες μόλις ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Εσπερο ΑΟΠΑ γιατί είχα δημιουργήσει, λέει, ένταση στο παιχνίδι του Εφηβικού πρωταθλήματος με τα Αστέρια Αχαϊας (σ. ο αγώνας είχε γίνει στις 7/10 στο Αίγιο, με τελικό σκορ 57-61 για τους Αχαγιώτες). Φυσικά όλα αυτά είναι αστεία. Δεν πήγα καν να απολογηθώ.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν θέλουν να κάτσω στον πάγκο. Και μου βάζουνε πάλι τον ίδιο διαιτητή την Κυριακή να με σφυρίξει, ο οποίος μου είχε φέρει την Αστυνομία στο Εφηβικό πρωτάθλημα. Το μπάσκετ είναι το καλύτερο άθλημα, είναι σαν το σκάκι, βοηθάει στην πνευματική αντίληψη και θα πρέπει να μπει και ως πρωτεύον μάθημα στα σχολεία, όμως έχει δυστυχώς ένα κακό: Δίνει την ευκαιρία σε κάποιους διαιτητές να γίνουν πρωταγωνιστές στην θέση των παικτών.

Εγώ, όμως, δεν μασάω. Κύριοι στην ΕΣΚΑ-Η: Αλλάξτε τον Κοτσίρη και τον κομισάριο από το παιχνίδι με τον Εσπερο ΑΟΠΑ γιατί αλλιώς θα έχουμε αποκαλύψεις. Το θέμα θα φτάσει μέχρι τον Βασιλακόπουλο και την Ομοσπονδία. Ο Τάκης ο Τσαγκρώνης είναι στο εξωτερικό. Τα ξέρει άραγε όλα αυτά που συμβαίνουν; Εγώ, πάντως, τους έδωσα διορία έως το 2020 όταν θα λήξει η θητεία τους στο Δ.Σ. της ΕΟΚ. Τότε θα αποκαθηλωθούν οριστικά. Και να ξέρετε ότι τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ο πατέρας μου τον πήγε στον Παναθηναϊκό. Λίγος σεβασμός λοιπόν...».

Πηγή: pelop

Αδιόρθωτος και αμετανόητος ο Μπόγδανος!!! Τα "έριξε" σε διαιτητές και ΕΣΚΑ-Η... (ο πατέρας του πήγε στον ΠΑΟ τον Βασιλακοπουλο!) Reviewed by THE REFEREES on 1:07 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.