Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Δείτε Έλληνα διαιτητή όπως δεν τον έχετε δει... (και με υπουργό δίπλα του)

Τον είδαμε και πάθαμε την πλάκα μας... Τον παρακολουθούσαμε μόνο μέσα στο γήπεδο με τα ρούχα της ...δουλειάς ("είναι επαγγελματίες ή όχι οι διαιτητές;", ιδού η απορία...) και τώρα που τον είδαμε με γραβατούλα εκπλαγήκαμε. Αναφερόμαστε στον...
Κώστα Ζακεστίδη ο οποίος μαζί με την αποστολή της αστυνομίας έλαβαν τα συγχαρητήρια από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα.

Μιλάμε, αν δεν το καταλάβατε, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο 8ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών.

«Συγχαρητήρια σε όλους, πραγματικά μας κάνατε περήφανους», τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας απευθυνόμενος στον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας. Ο ίδιος επισήμανε ότι η ελληνική ομάδα είχε να αντιμετωπίσει σκληρούς αντιπάλους με παράδοση στο μπάσκετ όπως η Λιθουανία και η Γαλλία, γεγονός που κάνει ακόμα πιο σημαντική την επιτυχία.
Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Δείτε Έλληνα διαιτητή όπως δεν τον έχετε δει... (και με υπουργό δίπλα του) Reviewed by THE REFEREES on 11:06 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.