Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Εύγε... Αυτές οι ομάδες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση... (ανακοίνωση για τους διαιτητές)

Πέρα από τις πύρινες ανακοινώσεις υπάρχουν κι αυτές που διαφημίζουν το χώρο του μπάσκετ. Υπάρχουν κι αυτές που συμβάλλουν στην προώθηση και προβολή του μπάσκετ. Η ομάδα ηττήθηκε αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία... 


Ο Λοκρός έβγαλε μια ανακοίνωση και για τους Ουσταμπασίδη και Φασόλη:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το γηπεδούχο σωματείο και ειδικότερα τον αντιπρόεδρο του ΒΑΟΛ κ. Πατεράκη για τις διευκολύνσεις που μας παρείχε.

Ακόμα δεν μπορούμε να μη δώσουμε συγχαρητήρια στον φίλαθλο κόσμο της Χίου , οι οποίοι υποστήριξαν την ομάδα τους σε άριστα-κόσμια επίπεδα.

Είναι χαρά κάθε ομάδας να παίζει σε τέτοιες ατμόσφαιρες, είτε σαν γηπεδούχος είτε σαν φιλοξενούμενος. Επίσης, να δώσουμε συγχαρητήρια στους διαιτητές του αγώνα κ.κ. Ουσταμπασίδη και Φασόλη που παρά τα προβλήματα με τη γραμματεία και τον πίνακα του αγώνα ήταν ακριβοδίκαιοι και με τις δύο ομάδες.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τους πιστούς φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στο νησί της Χίου… Αντώνη, Ρίτα, Γιώργο, Τάκη, Ντίνα, Αλέκο, Φανή, σας ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά…».

Η ανακοίνωση του ΒΑΟΛ: «Καλή συνέχεια στους φίλους από την Αταλάντη κι ευχαριστούμε πολύ για τα καλά τους λόγια, άλλωστε αντίπαλοι είμαστε μόνο για 40 λεπτά…».
Εύγε... Αυτές οι ομάδες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση... (ανακοίνωση για τους διαιτητές) Reviewed by THE REFEREES on 12:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.