Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Made in China: Η δημοκρατία του κλικαρίσματος... (να καταργηθούν οι φορείς και οι αποφάσεις να λαμβάνονται από διαδικτυακές ψηφοφορίες…)

Ζούμε για ένα «κλικ». Ως άνθρωποι της υπερβολής, εμείς οι Έλληνες, θέλουμε ν’ ανεβοκατεβάζουμε πρόσωπα και καταστάσεις απλά με ένα «κλικ». Ανεβάζουμε καθημερινά εις το φέις το μπουκ κάθε π@π@ρι@ και μετατρεπόμαστε σε επαίτες ενός «κλικ». Κάθε ένα λεπτό μετράμε κάθε like που μας βάζουν κάτω από την π@π@ρι@...

Το ίδιο συμβαίνει και με τις ψηφοφορίες. Ο καλύτερος διαιτητής πρέπει να μπαίνει στη διαδικασία της ψηφοφορίας στο ίντερνετ και να ψηφίζεται από εκεί.

Ας πούμε, ποιος διαιτητής πρέπει να γίνει διεθνής διαιτητής; Σιγά τώρα μην περιμένουμε από την ΚΕΔ να μας πει ποιος θα είναι.

Βγαίνουμε στο διαδίκτυο και κάνουμε μια ψηφοφορία για τον διεθνή ρεφερι και το κοινό αποφασίζει ποιος θα είναι.

Έχουμε εμπιστοσύνη στο κοινό, αφού είναι αξιόπιστο, ξέρει πολύ καλά από το αντικείμενο της διαιτησίας και είναι αντικειμενικό.

Έστω κι αν πολλά κλικαρίσματα προέρχονται από τη μαγική Κίνα, τη φάρμα του «κλικ».

Και εμείς εδώ κάναμε ψηφοφορίες στους πρώτους μήνες της παρουσίας μας, αλλά αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να μας γνωρίσουν οι διαιτητές.

Κοιτάξτε, ο καθένας το βλέπει από το δικό του οπτικό πεδίο. Το σαρβάιβορ, δηλαδη, το έβλεπαν άλλοι για τον Ντάνο, άλλοι για τα μάτια της Λάουρας, άλλοι για να πανηγυρίζουν στα αγωνίσματα, άλλοι για να βλέπουν τα μάτια των συμμετεχόντων και να διαπιστώνουν μετά αν λένε αλήθεια ή ψέματα.

Άλλοι το έβλεπαν για το παρασκήνιο, τις ζυμώσεις, τους τσακωμούς κι άλλοι επειδή θέλησαν να διαπιστώσουν πως αντιδράει ο οργανισμός όταν τρώει φακόρυζο και καρύδες.

Και την ψηφοφορία άλλοι την βλέπουν και γελούν, άλλοι από ενδιαφέρον, κι άλλοι για να εκμεταλλευτούν τα αποτελέσματα κατά το δοκούν. Αρνητικά ή θετικά.

Εμείς απλά γελάμε με τα αποτελέσματα, γιατί δεν σου προσφέρουν τίποτα και γιατί είναι σικέ.

Το απόλυτο τίποτα προσφέρουν τα αποτελέσματα μιας ψηφοφορίας, όπως το απόλυτο τίποτα είναι τα κλικαρίσματα σε site.

Η φάρμα του «κλικ» στην Κίνα πληρώνεται φθηνά για πολλά κλικαρίσματα.  

Κάθονται από διαφορετικά ID και πατούν κλικαρίσματα σε ιστοσελίδες που πληρώνουν.

Γιατί νομίζετε ότι ο καθένας σηκώνεται το πρωί και ψάχνει ειδήσεις;

Άλλη όρεξη δεν έχει…

Στη δημοκρατία άλλωστε ψηφίζουν όλοι. Ακόμα κι αν είναι Κινέζοι, Γιαπωνέζοι, Αμερικανοί και Κορεάτες.

Το κλικ να μπαίνει στην ανάρτηση, στο site κι ας μην διαβάζονται τα άρθρα…

Made in China: Η δημοκρατία του κλικαρίσματος... (να καταργηθούν οι φορείς και οι αποφάσεις να λαμβάνονται από διαδικτυακές ψηφοφορίες…) Reviewed by THE REFEREES on 9:40 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.