Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο μπασκετμπολίστας την άφησε στα ...κρύα της Λευκάδας! (τι έγινε με το λαβ σόρι)

Της ήρθε, όπως αποδείχθηκε, λίγο ξαφνικό το τέλος της σχέσης που είχε τα τελευταία χρόνια με τον γνωστό παίκτη. Δεν περίμενε ότι θα την άφηνε στα ...κρύα του λουτρού. Ο λόγος για την...
Έλλη Κοκκίνου, η οποία όπως υποστηρίζουν φίλες και συνεργάτισσες, μάλλον δεν ήταν έτοιμη γι’ αυτή τη σημαντική αλλαγή στην ζωή της. Κι αυτό διότι, τα πράγματα θ’ απλουστεύονταν από τη στιγμή που ο διεθνής παίκτης θα γυρνούσε στην Ελλάδα και θα φορούσε την ερυθρόλευκη φανέλα.  

Φαίνεται ότι η λαϊκή ρήση «η απόσταση σκοτώνει τον έρωτα» επιβεβαιώθηκε και στην περίπτωση του Γιώργου Μπόγρη και της Έλλη Κοκκίνου, την οποία δεν θα βλέπουμε στις εξέδρες του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού. Διότι, η απουσία του παίκτη από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έφερε και το τέλος μιας θυελλώδους σχέσης.

«Ήθελε πολύ να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά της. Το είχε ανάγκη μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού της στα Μέσα. Απολαμβάνει πολύτιμο χρόνο με τους φίλους της. Γεύεται το καλοκαίρι σαν μικρό παιδί», αποκαλύπτει άτομο από το στενό της περιβάλλον, στην RealNews.

Τη στιγμή που ο Γιώργος Μπόγρης βρίσκεται …μαντρωμένος στο ξενοδοχείο του Καρπενησίου, πραγματοποιώντας προετοιμασία με τους παίκτες της εθνικής ομάδας, η Έλλη Κοκκίνου έχει ήδη ξεκινήσει τα καλοκαιρινά ταξιδάκια της, και ο πρώτος προορισμός ήταν η Λευκάδα μαζί με τους Παύλο Σταματατόπουλο, η Έλενα Γαλιφά, η Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη.

Ο μπασκετμπολίστας την άφησε στα ...κρύα της Λευκάδας! (τι έγινε με το λαβ σόρι) Reviewed by THE REFEREES on 8:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.