Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Όλοι έλαμπαν σε μια εκδήλωση δραστήριου συνδέσμου...

Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση. Είδαμε πολλούς διαιτητές και παράγοντες να λάμπουν σε μια τόσο εορταστική ατμόσφαιρα. Εκεί είδαμε πολλούς και γνωστούς παράγοντες. Ήταν μια σεμνή γιορτή στο...
ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ την  Κυριακή 18/06/17, έγινε η απονομή των πτυχίων στους νέους διαιτητές καλ/ρισης Τρικάλων( σχολή 2017).

Την εκδήλωσε τίμησαν οι κ.κ.: ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Εθνικός καθηγητής διατησίας, ΜΗΝΑΡΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ μέλος και Ταμίας της ΟΔΚΕ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΒΑΙΟΣ Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ και ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ.
Οικοδεσπότης ο Σύνδεσμος διαιτητών Τρικάλων με την παρουσία του Προέδρου του κ. ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. Όλοι οι καλεσμένοι αναφέρθηκαν για λίγο στην πετυχημένη προσπάθεια του οικείου Συνδέσμου να συγκεντρώσει τόσα νέα παιδιά σε μια σχολή και όλοι ευχήθηκαν καλά σφυρίγματα πλέον.

Βέβαια ο κ. Κορομηλάς που ήταν και ο υψηλός καλεσμένος της εκδήλωσης άνοιξε διαλογική και πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους νέους διαιτητές και έδωσε τις πολύτιμες συμβουλές του, για την καταπολέμηση του άγχους, για την συνεργασία των διαιτητών , των παραγόντων, την διαχείριση καταστάσεων και άλλα πολλά...ευχόμενος η διαδρομή αυτή να είναι απολαυστική αλλά και επιτυχής.
Πηγή: billkara
Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Όλοι έλαμπαν σε μια εκδήλωση δραστήριου συνδέσμου... Reviewed by THE REFEREES on 6:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.