Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Άστραψε και βρόντηξε" σύνδεσμος διαιτησίας για ανώνυμο άρθρο!!! (έγινε της κακομοίρας και το καταγγέλλουμε)

Ένας πανικός δημιουργήθηκε σε σύνδεσμο διαιτησίας εξαιτίας ενός ανώνυμου άρθρου που δημοσιεύτηκε και στο οποίο τους τα "ρίχνει". Όπως "φωνάζουν και χτυπιούνται" είναι δυσφημιστικό και προσβλητικό για τους διαιτητές και δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια. Γι' αυτό λοιπόν...
έκαναν έκτακτη συνεδρίαση με αφορμή το ανυπόγραφο και ανώνυμο άρθρο που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα και καταφέρεται συκοφαντικά κατά των ρέφερις Δημάδη, Γιαννούλη, Οικονόμου, για τη διαιτητική τους απόδοση σε αγώνα του πρωταθλήματος εργαζομένων & ανέργων!!!

Η διοίκηση του συνδέσμου καταδικάζει και προειδοποιεί πως οποιοσδήποτε ανώνυμος ή επώνυμος καταφέρεται ενάντια στη τιμή, την υπόληψη καθώς και την ικανότητα των μελών του αλλά και της διοίκησης, "θα μας βρει απέναντί του".

Και συνεχίζει:

"Η απαγόρευση οποιασδήποτε δημόσιας τοποθέτησης των μελών μας, δε θα πρέπει να λαμβάνεται ως αδυναμία, αντιθέτως, τονίζει την ανάγκη να υπάρχει περισσότερη σύνεση, αυτοσυγκράτηση και προβληματισμός απο τον οποιονδήποτε, ανώνυμο ή επώνυμο, θέλει να εκφράσει τα παράπονά του για τις διαιτητικές αποφάσεις των μελών μας, εντός του αγωνιστικού χώρου.

Η Επιστολή-Ανακοίνωσή μας έχει διπλό χαρακτήρα. Πρώτον να αγκαλιάσει και να δέσει ακόμα περισσότερο τα μέλη του Σ.Δ.Κ. N.Σερρών, και να τους υπενθυμίσει πως ήταν, είναι και θα είναι δίπλα τους, απέναντι σε όποιον αναίτια και συκοφαντικά καταφέρεται εναντίον τους με όποιον τρόπο.

Δεύτερον, να στείλει ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και με πολλούς αποδέκτες, ανώνυμους ή επώνυμους, οι οποίοι επιθυμούν ή θα επιθυμήσουν στο μέλλον τη δημιουργία εντυπώσεων καθώς και τον αποπροσανατολισμό του αγνού φίλαθλου, μπασκετικού και όχι μόνο κοινού.

Τέλος, παρακαλούμε όπως, ο Δήμος Σερρών ώς διοργανώτρια αρχή, καθώς και οι ομάδες, που συμμετέχουν σε αυτή τη ιστορική γιορτή του μπάσκετ που διοργανώνεται σε ετήσια βάση με απόλυτη επιτυχία, στη πόλη των Σερρών για πάνω από 20 χρόνια, να πάρουν θέση, να διαψεύσουν, να καταδικάσουν συκοφαντίες, δημοσιεύματα και να προστατεύσουν το τουρνουά-θεσμό που όλοι συμμετέχουμε με τόση αγάπη.

Με φιλικούς και αθλητικούς χαιρετισμούς''.
"Άστραψε και βρόντηξε" σύνδεσμος διαιτησίας για ανώνυμο άρθρο!!! (έγινε της κακομοίρας και το καταγγέλλουμε) Reviewed by THE REFEREES on 8:55 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.