Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Τιμωρίες είχαμε στη μεγάλη διαιτητική οικογένεια...

Οι ημέρες γιορτής ουσιαστικά πέρασαν και πλέον προσγειωνόμαστε ...ανώμαλα στην ελληνική πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει επιστροφή στα παρκέ αλλά και ...τιμωρίες. Όπως μάθαμε...

η επιτροπή αξιολόγησης στην συνεδρίαση της, 10 Ιανουαρίου 2017, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή από τους πίνακες αξιολόγησης όλων των διεθνών και εθνικών πρωταθλημάτων του κριτή διεθνών αγώνων Βασίλη Σταυρόπουλου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Ο κριτής επέδειξε συμπεριφορά αντίθετη με τους ισχύοντες κανονισμούς και την συναδελφική δεοντολογία, αφού, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, αρνήθηκε να υπακούσει στην υπόδειξη του διαιτητή για ανανέωση της επίθεσης του χρόνου των 24’’στον αγώνα μεταξύ των ομάδων PANATHINAIKOS ATHENS - BASKONIA στις 23 /12/2016 για το πρωτάθλημα της Euroleague.

Η ενέργεια αυτή του κριτή προκάλεσε την έντονη και απόλυτα δικαιολογημένη αντίδραση του διαιτητή, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστη την συγκεκριμένη συμπεριφορά στο ημίχρονο του αγώνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στην συνέχεια, επικύρωσε ομόφωνα την απόφαση της επιτροπής αξιολόγησης με την επισήμανση ότι, δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές παρόμοιες συμπεριφορές από όπου και αν αυτές προέρχονται.

Πηγή: skka

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.