Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έγγραφο - φωτιά: Υπερπρόεδρος από τον Μάρτιο ο Καφφές! (μιλούσε εκ μέρος της ΕΟΚ και των κριτών...)

Εκ μέρους της ΕΟΚ-Κριτών και βέβαια των διαιτητών μιλούσε ο υπερπρόεδρος Ηλίας Καφφές από τον περασμένο Μάρτιο σύμφωνα με έγγραφο των Γκρίζων Λύκων. Ο Λαρισαίος παράγοντας ζητούσε επίμονα από το υπουργείο Οικονομικών τη φορολόγηση των διαιτητών όλων των κατηγοριών, ενώ τόνιζε ότι οι κριτές και οι γυμνασιάρχοι δεν είναι ...κηπουροί για να τους παρακρατείται εργόσημο. Το υπ' αριθμόν "160" έγγραφο έφυγε προς το υπουργείο Οικονομικών...
στις 11 Μαρτίου του 2014 και αναφέρει ότι οι ρέφερις σε όλες τις κατηγορίες πρέπει να φορολογηθούν, ζητώντας να ενημερωθεί σε ποιο κωδικό θα πρέπει να μπουν οι αποζημιώσεις τους. Παράλληλα, ζητάει από τους αξιωματούχους να μην κόβουν εργόσημο οι κομισάριοι - γυμνασίαρχοι αλλά και οι κριτές, μιλώντας ουσιαστικά εκ μέρους τους παρ' ότι δεν έχει, ουσιαστικά και τυπικά, εξουσία. Οι μεν πρώτοι αλλά και οι δε δεύτεροι ορίζονται από την ΕΟΚ. Διαβάστε ακριβώς το έγγραφο - φωτιά:
Μετά από πολλές επαφές που είχαμε με το Υπουργείο σας και λαμβάνοντας υπόψη τα νέα φορολογικά δεδομένα και τα προβλήματα που παρουσιάζονται στις αποζημιώσεις των διαιτητών όλων των ομαδικών αθλημάτων της Χώρας , οι οποίοι άλλοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι , άλλοι ιδιωτικοί υπάλληλοι , άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες , άλλοι άνεργοι κ.λ.π. , θα θέλαμε την άποψή σας στην πρόταση της Ομοσπονδίας μας που πιστεύουμε ότι είναι σύννομη και λειτουργική.
Σήμερα σε κάθε άθλημα οι διαιτητές αποζημιώνονται , όπως πολύ καλά γνωρίζετε , με διάφορους τρόπους. Άλλοι με δελτίο παροχής υπηρεσιών , άλλοι με απόδειξη δαπάνης , άλλοι με εξοδολόγιο και άλλοι από τον Σύνδεσμο τους όταν αυτός αποζημιωθεί για τους διαιτητές του από την αντίστοιχη Ομοσπονδία του αθλήματος.
Εμείς θέλουμε η όποια συναλλαγή γίνεται να είναι σύννομη , να μην υπάρχουν προβλήματα και θα επιθυμούσαμε να μας ενημερώσετε για τα παρακάτω :
1. Σε ποιο κωδικό του νέου έντυπου φορολογίας εισοδήματος θα αθροίζουν οι διαιτητές τις αποζημιώσεις τους από τις διαιτησίες των Εθνικών πρωταθλημάτων.
2. Εάν η αμοιβή των διαιτητών υπόκεινται σε παρακράτηση φόρου. Σημειωτέον  ότι οι περισσότερες ομάδες των Εθνικών πρωταθλημάτων σε όλα τα ομαδικά αθλήματα δεν διατηρούν οργανωμένα λογιστήρια για την απόδοση του φόρου.  
3. Συνημμένα σας υποβάλουμε την πρόταση του εξοδολογίου μας που θα δίνουμε στο γηπεδούχο σωματείο πριν την έναρξη του αγώνα.
4. Όσον αφορά στους Κριτές και Γυμνασίαρχους των αγώνων οι οποίοι είναι συνεργάτες των διαιτητών και οι οποίοι δεν αμείβονται όπως οι κηπουροί , καθαρίστριες κ.λ.π. ,  πιστεύουμε ότι δεν είναι σωστό να τους παρακρατείται εργόσημο σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν.4224/2014 του Υπουργείου Εργασίας (ΦΕΚ 2, τεύχος Α΄/7.1.2014).



Έγγραφο - φωτιά: Υπερπρόεδρος από τον Μάρτιο ο Καφφές! (μιλούσε εκ μέρος της ΕΟΚ και των κριτών...) Reviewed by THE REFEREES on 9:58 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.