Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλα τα γκρι περίεργα στην κλήρωση διαιτητών του ντέρμπι (τα πολλά "γιατί"...)

Φέραμε στο μυαλό μας όλα όσα έγιναν στη χθεσινή κλήρωση και κάποια πράγματα μας έκαναν εντύπωση. Δεν τα γράψαμε χθες για να έχουμε πιο "καθαρό" μυαλό αλλά σήμερα καθίσαμε να τα σταχυολογήσουμε. Ποιες ήταν οι εντυπώσεις μας;
1) Το πρώτο είναι ότι μπήκαν στην κληρωτίδα λίγοι διαιτητές, μόλις πέντε τον αριθμό. Συνήθως έμπαιναν περισσότεροι στα ντέρμπι, αλλά τώρα οι ρέφερις ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.
2) Δεν μπήκαν στην κληρωτίδα τρεις, όπου κατά γενική ομολογία, είναι από τους καλύτερους Έλληνες "γκρι". Ο Τάσος Πηλοϊδης, ο Ηλίας Κορομηλάς και ο Γιάννης Φούφης. Τρεις διαιτητές από την Ευρωλίγκα θα δουν το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων από την εξέδρα.
3) Δεν μπήκαν στην κληρωτίδα και μη διεθνείς ρέφερις. Θα περιμέναμε να δούμε και τον Ταβουλαρέα και τον Αφεντουλίδη και τον Παναγιώτου αλλά και τον Μητσόπουλο. Οι, τουλάχιστον, δύο απ' αυτούς αλλά τελικά έμειναν κι αυτοί όξω από την κλήρωση.
4) Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ορίστηκε ως ο πρώτος διαιτητής της τριάδας, αν και είναι ο νεότερος από τους άλλους δύο. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Γιώργος Τανατζής σφυρίζει για τελευταία χρονιά κι όμως, έρχεται ...τρίτος και καταϊδρωμένος.
5) Ουδείς από τον Ολυμπιακό παραπονέθηκε από τον ορισμό των διαιτητών στην κλήρωση. Οι διαμαρτυρίες άρχισαν σήμερα το μεσημέρι με ανακοίνωση.  
Όλα τα γκρι περίεργα στην κλήρωση διαιτητών του ντέρμπι (τα πολλά "γιατί"...) Reviewed by THE REFEREES on 6:32 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.