Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Και νέο κτύπημα κατά του (ίδιου) διαιτητή (ποιος είναι ο στόχος)


Κτύπημα κάτω από την μέση δέχθηκε διαιτητής της Α1 από το σάιτ «gossip-tv.gr». Σε παρασκήνιο αναφέρει ότι είπε φωναχτά μέσα στην πτήση που τον μετέφερε από την Αθήνα στην Κύπρο «τους καθαρίσαμε…»
Γνωρίζοντας ότι στην Κύπρο βρίσκονται δύο (και όχι ένας) διεθνείς Έλληνες διαιτητές, γνωρίζοντας επίσης ποιος έχει γιο ρέφερι, καταλαβαίνουμε αμέσως ποιον έχει στόχο η ιστοσελίδα. Και κυρίως ποιος είναι ο πραγματικός στόχος…. Το θέμα είναι ότι δεν τον θέλουν στο επόμενο αγώνα. Κι αυτό θα γίνει… Αλλά έχουμε τρεις ενστάσεις:
1)       Κακώς ενεπλάκη ο γιος του διεθνή, διότι δεν φταίει σε τίποτα.
2)       Δεν πιστεύουμε ότι ο εν λόγω διαιτητής μπορούσε να πει αυτή τη φράση, γιατί μέχρι τώρα δεν έχει δώσει τέτοια δικαιώματα.
3)       Αν δεν τον θέλουν στον επόμενο αγώνα, ας το έλεγαν ξεκάθαρα.
Ας διαβάσουμε τι έγραφε το σάιτ:
«Επ´ αυτοφόρω στα δίχτυα της αράχνης πιάστηκε ο «υπέρμαχος της καθαριότητας» (αφού όπως ο ίδιος είπε καθάρισε μια χαρά) Διαιτητής Α1 μπάσκετ σε πτήση Ελλάδας-Κύπρου, τη στιγμή που εξομολογούνταν τηλεφωνικά το κατόρθωμά του σε συνομιλητή του, ο οποίος προφανώς και τον άκουγε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!
Φαίνεται κάποιοι το έχουν καύχημα, το θεωρούν μαγκιά, να «καθαρίζουν» όπως εκείνοι ξέρουν… Όμως οι κύριοι αυτοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν πάντα και κάποιοι πιο καθαροί από αυτούς! Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, ο εν λόγω Διαιτητής της Α1, εκπαιδεύει και τον γιο του στον ίδιο ένδοξο δρόμο που χάραξε και ο μπαμπάς… Με αφετηρία άκουσον άκουσον, τα σχολικά πρωταθλήματα!!! Θα ακολουθήσουν και άλλα τσιμπήματα της αράχνης που θα πονέσουν ακόμα περισσότερο…»
Και νέο κτύπημα κατά του (ίδιου) διαιτητή (ποιος είναι ο στόχος) Reviewed by THE REFEREES on 10:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.