Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Δικαστής: Η "σφαλιάρα" του ΑΣΕΑΔ στον Ερμή Αγιάς και το σκεπτικό της απόφασης!!! (σιώπησε ο λαλίστατος Ριζούλης...)

Η προσφυγή της Αγιάς στο ΑΣΕΑΔ, για τον μηδενισμό της ομάδας λόγω της μη καταβολής των χρημάτων στους διαιτητές, έγινε με κάθε επίσημο αλλά και πανηγυρικό τρόπο. Οι Θεσσαλοί ήταν βέβαιοι ότι θα δικαιωθούν, διότι η απόφαση της ΕΟΚ όπως έλεγαν ήταν παράνομη!!!

Μόνο που καταπέλτης υπήρξε η απόφαση του ΑΣΕΑΔ  (57/2018), με την οποία απερρίφθη πανηγυρικά η προσφυγή της Αγιάς για τον δικαιότατο μηδενισμό που της επέβαλλε η ομοσπονδία για την μη καταβολή των οδοιπορικών των διαιτητών στο ματς με το Χολαργό.

Πρώτον οι δικαστές έκριναν ότι η έναρξη του αγώνα από τους διαιτητές, χωρίς να τους έχουν προκαταβληθεί τα χρήματα ήταν σε ένδειξη καλής θέλησης από μέρους τους και επί της ουσίας είναι θράσος εκ μέρους της Αγιάς να το επικαλείται ως λόγο ακύρωσης του μηδενισμού (εκεί που μας χρωστάγανε μας κλέψαν και το βόδι δηλαδή).

Δεύτερον απορρίπτει ως αναληθή τον ισχυρισμό της Αγιάς ότι ο Πρόεδρος της Ριζούλης ήταν ασθενής και για αυτό δεν πλήρωσε το «τρίο» ενώ ταυτόχρονα πλήρωσε το τραπέζι της γραμματείας (αφού ο τύπος ήταν εκεί ακόμα και μια ώρα από τη λήξη του αγώνα).

Τρίτον απέρριψε πανηγυρικά την ένσταση αντισυνταγματικότητας για τα οδοιπορικά των διαιτητών τη οποία επικαλέστηκε το προσφεύγον σωματείο αφού δεν επικαλέστηκε ούτε ένα άρθρο του Συντάγματος στο οποίο να προσκρούει!!

Τσάμπα λοιπόν φώναζε ο λαλίστατος Πρόεδρος της Αγιάς αφού το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε πλήρως την ομοσπονδία και τους διαιτητές που υπέστησαν την λίαν απαξιωτική συμπεριφορά του.

Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι οι κουτοπονηριές δεν χωράνε στο μπάσκετ και στα Αθλητικά Δικαστήρια.

Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ

Ο Δικαστής: Η "σφαλιάρα" του ΑΣΕΑΔ στον Ερμή Αγιάς και το σκεπτικό της απόφασης!!! (σιώπησε ο λαλίστατος Ριζούλης...) Reviewed by THE REFEREES on 4:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.