Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γιατί δικαιώθηκε (ξανά) δικαστικά ο Γκόντας... (ποιο είναι το σκεπτικό της απόφασης!)

Ο Σπύρος Γκόντας έχει κάνει μια καλή ...προθέρμανση στο δικαστικό κομμάτι και ουσιαστικά έχει πάρει τρεις νίκες σε τρεις υποθέσεις κατά της ΕΟΚ και του ΣΕΔΚΑ. Με τη συμπαράσταση, βεβαίως - βεβαίως, του Γιάννη Μαύρου.

Όπως φαίνεται, τα πράγματα στην τρίτη δικαστική δικαίωση είναι απλά, αφού το δικαστήριο θεώρησε ότι είναι καταχρηστική και παντελώς αναιτιολόγητη.

Υποστηρίζει λοιπόν, ότι "η απόφαση του ΔΣ να παύσει τον Σπύρο Γκόντα από την προεδρία του ΣΕΔΚΑ για την "αποκατάσταση της εύρυθυμης λειτουργίας και βελτίωσης των σχέσεων με τους θεσμικούς φορείς του αθλήματος" είναι καταχρηστική και αντίθετη με τις περί σωματείων διατάξεις, ενώ πρωτίστως και προεχόντως κρίνεται ως παντελώς αναιτιολόγητη."

Το ακόμα πιο σοβαρό είναι ότι η "η αποπομπή του Γκόντα αποτελεί ιδιαίτερα σοβαρή πράξη, που άπτεται της προσωπικότητας αυτού".  

Θέλετε και τη συνέχεια; "Η καταχρηστικότητα επιτείνεται, καθώς δεν κατονομάζονται τα πέντε μέλη που έθεσε το αίτημα στο πρακτικό, ενώ για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όχι μόνο δεν υπήρξε ειδική αιτιολογία, αλλά ούτε καν κλήθηκε να εκθέσει τις απόψεις του!!!

Επομένως, η απόφαση του ΔΣ κρίνεται ως καταχρηστική, αντίθετη με το νόμο και αντιβαίνουσα στις θεμελιώδεις αρχές που διέπουν τη λειτουργία των σωματείων και που απορρέουν από το νόμο και το Σύνταγμα. 

Συντρέχει, μάλιστα επείγουσα περίπτωση για την αναστολή ισχύος - εκτέλεσης της απόφασης, διότι ο Γκόντας γνωρίζει όλα τα τρέχοντα θέματα ενώ απαιτείται να γίνουν άμεσα ενέργειες εκ μέρους για τη συνέχιση της λειτουργίας του ΔΣ."

Τα υπόλοιπα λίαν συντόμως...

Γιατί δικαιώθηκε (ξανά) δικαστικά ο Γκόντας... (ποιο είναι το σκεπτικό της απόφασης!) Reviewed by THE REFEREES on 4:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.