Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κόσμος και κοσμάκης σήμερα στην ΕΟΚ!!! (γέμισαν με διαιτητές, κριτές και 6 προέδρους τα γραφεία...)

Πρωτοφανής κινητοποίηση είχαμε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ, λες και τα χθεσινά επεισόδια δεν ήταν ποδοσφαιρικά αλλά μπασκετικά. Είδαμε διαιτητές και κριτές και συνολικά έξι προέδρους να τα λένε με τον...
Τάκη Τσαγκρώνη!!!

Ο γενικός - γενικώς σήκωσε τα μανίκια του και αποφάσισε να ασχοληθεί με την νέα μόδα - άλλοι το χαρακτηρίζουν μπίζνα - που σε χαλεπούς καιρούς χτύπησε και το άθλημα  του μπάσκετ.

Με δική του πρωτοβουλία προσκάλεσε σε σύσκεψη τους προέδρους των ΕΣΚΑ - ΕΣΚΑΝΑ, Γιάννη Αλεξόπουλο και Βαγγέλη Λυμπεράτο, τον Στέφανο Παπαθανασίου από τον ΣΕΔΚΑ, την Τάνια Μερίκα από τον ΣΚΚΑ, την Χρύσα Γιαρίνη από τη νότια Αττική και την Λίνα Τοβίλ από τους κριτές του Πειραιά.

Το θέμα της συνάντησης ήταν τα ανεξάρτητα πρωταθλήματα που παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας και εκμεταλλεύονται προς όφελός τους το χώρο της καλαθοσφαίρισης σε όλα τα επίπεδα.

Η ΕΟΚ, οι ενώσεις και οι σύνδεσμοι διαιτητών και κριτών δήλωσαν "παρών" στο πολύπαθο θέμα και αποφάσισαν να εφαρμοστεί κοινή γραμμή αντιμετώπισης.

Αναμένονται εξελίξεις ραγδαίες και ιδιαιτέρως σημαντικές για όλους...
Κόσμος και κοσμάκης σήμερα στην ΕΟΚ!!! (γέμισαν με διαιτητές, κριτές και 6 προέδρους τα γραφεία...) Reviewed by THE REFEREES on 5:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.