Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η στοχοποίηση του Σχινά από τον Άρη!!!

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Τρίτη βράδυ και οι παράγοντες του Άρη ...έσπευσαν βραδέως να βγάλουν ανακοίνωση εις βάρος των διαιτητών του αγώνα με το Ρέθυμνο και δη κατά του Χρυσόστομου Σχινά!!!

Τι γράφουν:

"Στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη κακής διαιτησίας για την ομάδα μας τη φετινή σεζόν. Όλη η φίλαθλη Ελλάδα παρακολούθησε την αδικία που συντελέστηκε εις βάρος του ΑΡΗ. Θα περίμενε κανείς από τον πιο έμπειρο εκ των τριών διαιτητών της αναμέτρησης, να πάρει τις περισσότερες αποφάσεις στη διάρκεια του αγώνα, έναντι των άλλων δύο πιο άπειρων, ειδικά σε φάσεις που κρίνουν το παιχνίδι. Αντί να "αποφασίσουν" για την τελική έκβαση του αγώνα οι παίκτες, όπως αρμόζει, αποφάσισαν οι διαιτητές.

Η γηπεδούχος ομάδα εκτέλεσε συνολικά 30 βολές, έναντι 13 των δικών μας παικτών. Υπήρξαν περιπτώσεις, που οι διαιτητές δεν σφύριζαν με τα ίδια κριτήρια και "έκλεισαν" τα μάτια σε φάουλ, που έγιναν στην άλλη πλευρά του γηπέδου, εις βάρος των παικτών μας. Η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί και δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλες τέτοιες διαιτησίες, που θα "κλέβουν" τον ιδρώτα και την προσπάθεια των παικτών μας μέσα στο γήπεδο".
Η στοχοποίηση του Σχινά από τον Άρη!!! Reviewed by THE REFEREES on 8:32 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.