Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πήρε τα ηνία των Τρικάλων ο Χριστοδουλόπουλος!!! (ποιος είναι και που θέλει να σκαρφαλώσει..)

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος είναι αυτός που θα "τρέξει" την ομάδα των Τρικάλων, με στόχο να σωθεί. Κυνηγάει αρχικά τον Κόροιβο, ώστε να τον βάλει από κάτω και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή. Ποιος είναι ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος; Οι πληροφορίες λένε...
ότι δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκτός Ελλάδας και προΐσταται μιας μεγάλης εταιρίας, γνωστής και στην Ελλάδα!!!

Που έχει να κάνει με software σε χώρες μη ευρωπαϊκές...

Ο Χριστοδουλόπουλος προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και επισήμανε:

Θα ήθελα να γνωστοποιήσω στους Τρικαλινούς φιλάθλους πως από τις 12 Ιανουαρίου 2018 κατέχω το 30% των μετοχών της ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries, ποσοστό το οποίο ανήκε στον κ. Αχιλλέα Ρουσιαμάνη. 

Μετά από λίγες μέρες  που ήταν απαραίτητες για την πλήρη ενημέρωση μου όσον αφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα,  επιβεβαιώνω και εγώ από την πλευρά μου την συμφωνία  και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα περιέλθουν στην κατοχή την δική μου και συνεργατών μου και οι υπόλοιπες μετοχές.

Απώτερος στόχος  μας να κρατήσουμε τα Τρίκαλα BC Aries στο ίδιο υψηλό επίπεδο που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια .  Όλοι μαζί το Σάββατο στο γήπεδο για το καθοριστικό παιχνίδι με τον Κόροιβο για να ξεκινήσουμε την αντεπίθεση μας.

Χαρ. Καραμαν.


Πήρε τα ηνία των Τρικάλων ο Χριστοδουλόπουλος!!! (ποιος είναι και που θέλει να σκαρφαλώσει..) Reviewed by THE REFEREES on 9:04 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.