Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

SOS: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι διαιτητές για να είναι χαλαροί στα σεμινάρια

Τα κεφάλια μέσα, οι παραλίες και οι φραπέδες τελείωσαν και ήρθε η στιγμή για τον κάθε κατεργάρη να πάει στον πάγκο του... Οι αξιολογημένοι διαιτητές πριν ξεκινήσουν να σφυρίζουν πρέπει να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, να γράψουν στα τεστ και να περάσουν τις αγωνιστικές εξετάσεις. Άρα, πρέπει να γνωρίζουν κάποια tips για να τα περάσουν καλύτερα...

Όπως...


  • Διαιτητές Α1΄ και Α2΄ εθνικής κατηγορίας  στην Αθήνα – Ανάβυσσο, στο ξενοδοχείο Αlexander Beach Hotel, 47ο χλμ Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου. Ώρα προσέλευσης στο ξενοδοχείο έως 15.00μμ. Ώρα έναρξης εργασιών σεμιναρίου 15.30μμ. Το αγωνιστικό τεστ θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Οκτωβρίου και ώρα 08.30πμ έως 11.30πμ.
  • Διαιτητές Β΄ και Γ΄ εθνικής συνδέσμων Νότου στην Αθήνα – Ανάβυσσο, στο ξενοδοχείο Αlexander Beach Hotel, 47ο χλμ Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου. ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ την Κυριακή 1η Οκτωβρίου και Ώρα προσέλευσης  11.30πμ με αθλητική ενδυμασία όπου θα διεξαχθεί το αγωνιστικό τεστ. Στοιχεία κλειστού γυμναστηρίου: ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ''Κ.ΚΟΤΤΑΡΗΣ'' - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Λεωφ. Καραμανλή και Ολυμπιάδος, Ανάβυσσος (1 χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο).
  • Διαιτητές Β΄ και Γ΄ εθνικής συνδέσμων Βορρά στο Κιλκίς, στο Ξενοδοχείο Victoria , Δυτική περιφερειακή οδός. ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και Ώρα προσέλευσης  11.00πμ με αθλητική ενδυμασία όπου θα διεξαχθεί το αγωνιστικό τεστ. Στοιχεία κλειστού γυμναστηρίου: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ Πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου – από την Δυτική είσοδο της πόλης.  


SOS: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι διαιτητές για να είναι χαλαροί στα σεμινάρια Reviewed by THE REFEREES on 11:49 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.