Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Η ηλιθιότητα δεν έχει όρια... (πυρ και μανία είναι οι παράγοντες)

Γι' αυτό και ως Έλληνες έχουμε φθάσει στον πάτο του βαρελιού και πλέον, πίνουμε κάθε χρόνο τα κατακάθια. Γι' αυτό και δεν πρόκειται να φτιάξουμε πότε, παρά την οικονομική κρίση που διανύουμε. Η νοοτροπία μας παραμένει η ίδια και χειρότερη...

Ο Δήμος στα Τρίκαλα έκανε μεγάλη προσπάθεια αυτό το καλοκαίρι να ανακαινίσει τους αθλητικούς χώρους της πόλης με εργασίες και βαψίματα εσωτερικά στις εγκαταστάσεις αλλά και εξωτερικά και το αποτέλεσμα ήταν καλαίσθητο.

Δυστυχώς οι ηλίθιοι ζουν και βασιλεύουν και η ηλιθιότητα δεν έχει όρια. Δεν σέβονται τίποτα. Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μπογιά και στο κλειστό της Μπάρας τα βαψίματα πήγαν περίπατο καθώς κάποιοι φρόντισαν να γράψουν συνθήματα στους τοίχους και να ακυρώσουν όλο αυτό που έγινε.

Εκπρόσωποι σωματείων είναι πυρ και μανία με αυτό που αντίκρισαν και σκέφτονται ακόμη και να κινηθούν νομικά κατά των αγνώστων βανδάλων.

Πηγή: trikalasportiva.gr
Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Η ηλιθιότητα δεν έχει όρια... (πυρ και μανία είναι οι παράγοντες) Reviewed by THE REFEREES on 4:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.