Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικό: Σοβαρή εμπλοκή σε άτυπη συγχώνευση ομάδων την ώρα που πανηγυρίζουν!!! (ποιοι αντιδρούν, ποια είναι τα «μαύρα πρόβατα» και τι θα γίνει…)

Πανηγυρίζουν οι παράγοντες την άνοδο στην κατηγορία και ανακοινώνουν προσλήψεις προπονητών, τη στιγμή που όλα είναι στον «αέρα»!!! Κι όμως, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο αφού υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Αναφερόμαστε στην περίπτωση…
του Πανελληνίου και του Γου Σου Λου 2 και το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει το θέμα σε πρώτη φάση!!!

Οι Ολυμπιονίκες το πανηγυρίζουν αλλά στην ΕΟΚ το σκέφτονται ακόμα σοβαρά.

Η αντίδραση έρχεται από τη πλευρά του Τάκη Τσαγκρώνη, ο οποίος θεωρεί προβληματική τη μεταφορά της έδρας, αν και υπάρχει απόφαση Πρωτοδικείου.

Λέγεται ότι σωματεία διαμαρτύρονται έντονα στην ΕΟΚ, ενώ και η παρουσία τριών στελεχών στον ΠΓΣ, όπως οι Ποφαντης, Ζερβουδάκης, είναι ανασταλτικός παράγοντας.

Αν δεν επιτραπεί η μεταφορά, τότε ο ΠΓΣ θα προσφύγει και ενδέχεται να δικαιωθεί κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε εξελίξεις εν μέσω του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής.

Αποκλειστικό: Σοβαρή εμπλοκή σε άτυπη συγχώνευση ομάδων την ώρα που πανηγυρίζουν!!! (ποιοι αντιδρούν, ποια είναι τα «μαύρα πρόβατα» και τι θα γίνει…) Reviewed by THE REFEREES on 3:23 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.