Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το λάθος του διαιτητή που έφερε τα πάνω - κάτω!!! (δείτε το video - ντοκουμέντο)

Όπως καταλαβαίνετε, το καλοκαίρι είναι η χαρά του διαιτητή ή μάλλον της πλειονότητας των ρέφερις, οι οποίοι ξεκουράζονται. Ή παρακολουθούν τους πιο έμπειρους διαιτητές να σφυρίζουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ν' αναζητούν λάθη. Έτσι καθώς βλέπαμε...
τον ημιτελικό μεταξύ της Γερμανίας και της Νέας Ζηλανδία για την φάση των 16, για το Παγκόσμιο  U19 που γίνεται στο Κάιρο, διαπιστώσαμε ότι έγινε ένα λάθος.

Ο τρίτος διαιτητής Suslov από την Εσθονία κάνει γκέλα, μάλλον λόγω άγνοιας κανονισμού και δίνει φάουλ υπέρ της Γερμανίας.

Στην επαναφορά στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού και ενώ το σκορ είναι στους 3 πόντους διαφορά (68-65) υπέρ της Γερμανίας, πηγαίνει στην γραμματεία και το δείχνει σαν απλό φάουλ.

Στη συνέχεια έρχεται ο πρώτος διαιτητής Anaya από τον Παναμά και του διορθώνει την απόφαση, ενώ πηγαίνει στην γραμματεία και δείχνει το σωστό ότι, δηλαδή, είναι αντιαθλητικό.

Από το λάθος του επηρέασε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Το στιγμιότυπο είναι στο 1:48:40...

Το λάθος του διαιτητή που έφερε τα πάνω - κάτω!!! (δείτε το video - ντοκουμέντο) Reviewed by THE REFEREES on 11:23 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.