Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα λάθη του Καμίση που "βυθίζουν" τον Απόλλωνα στην αβεβαιότητα και το Πρωτοδικείο!!! (η παραίτηση και ο Τάκης Πετρόπουλος...)

Ο Καμίσης προσπαθεί, πλέον να μαζέψει τα ασυμάζευτα, αλλά είναι απίθανο. Ο σύλλογος οδεύει προς το διορισμό διοίκησης από το Πρωτοδικείο στις 20 Ιουλίου και αυτόματα στην ανυποληψία και ίσως και τον υποβιβασμό!!! Από τη μία, άλλωστε, είναι ο Προμηθέας και από την άλλη η Παναχαϊκή... Προσπαθεί να κερδίσει σε επικοινωνιακό επίπεδο, δίνοντας συνεντεύξεις αλλά και αποφασίζοντας συνεδριάσεις αλλά...
αυτά δεν θα φέρουν αποτέλεσμα.

Δύο μέλη από τα 15 του δου - σου αποφάσισαν τη συνεδρίαση, αλλά δεν είναι δυνατό να υπάρξει αποτέλεσμα.

Τα λάθη του ήταν η παραίτηση αλλά και η άρνηση για την είσοδο του Τάκη Πετρόπουλου στις ακαδημίες λόγω των σχέσεων που (δεν) διατηρούν.

Τώρα το Πρωτοδικείο θα διορίσει τα νέα μέλη, που δεν θα έχουν ευθύνες για τα προηγούμενα χρόνια, ενώ θα ξεκινήσει οικονομικός έλεγχος με δικαστική απόφαση.

Δυστυχώς, οι κινήσεις του Καμίση έφεραν το σύλλογο προ αδιεξόδου και αν τελικά, μείνει η ομάδα στην Α2, τότε το αγωνιστικό μπάτζετ θα είναι χαμηλότατο, κάτι που θα δυσκολέψει το έργο του Πάπι.      
Τα λάθη του Καμίση που "βυθίζουν" τον Απόλλωνα στην αβεβαιότητα και το Πρωτοδικείο!!! (η παραίτηση και ο Τάκης Πετρόπουλος...) Reviewed by THE REFEREES on 11:43 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.