Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κάτι συμβαίνει με τον Τόμι Σχινά!!! Τι μας ψιθύρισαν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα... (διαβάστε το πριν το κατεβάσουν!!!)

Ωπα... Έχουμε μεγάλο θέμα και το οποίο έρχεται από την πλευρά του Τόμι Σχινά. Ο διεθνής διαιτητής, όπως θα γνωρίζετε, είναι ο πιο παλιός ρέφερι μαζί με τον Τάσο Πηλοϊδη και ένας από τους ικανούς διαιτητές. Μάθαμε πολλά και διάφορα για τον Τόμι Σχινά, όπως ότι...
μπορεί να κατέβει στις βουλευτικές εκλογές!!!

Του έχουμε βρει και το σύνθημα: "Πέσ' τα Χρυσόστομε..."

Ακόμα ένα νέο, όνομα, έρχεται να προστεθεί, στους πιθανούς υποψηφίους με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Μεσσηνία.

Ύστερα από τον πρέσβη Χρήστο Παναγόπουλο και τον Ιατρό Πάνο Χαλβατσιώτη, που ήδη έχουνε εκφράσει το ενδιαφέρον τους για  να «στελεχώσουν» ,για πρώτη φορά, το ψηφοδέλτιο στη Μεσσηνία, όποτε προκύψουν βουλευτικές εκλογές, το τελευταίο διάστημα έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον και ο Μεσσήνιος δικηγόρος, Χρυσόστομος Σχινάς.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Θάρρους» , ο κ. Σχινάς έχει ήδη πραγματοποιήσει συναντήσεις στα «κεντρικά» του κόμματος προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο  Τόμι (όπως τον γνωρίζουν οι περισσότεροι), Σχινάς είναι παράλληλα και πασίγνωστος διαιτητής της Α’1 κατηγορίας στο μπάσκετ, ενώ  από τα νεανικά του χρόνια στην Καλαμάτα και πριν φύγει για σπουδές στην Αθήνα, τη δεκαετία του ’80, υπήρξε «πρωτοκλασάτο» στέλεχος της ΟΝΝΕΔ .

Όταν τελείωσε τις σπουδές του, στη Νομική Αθηνών, «ανδρώθηκε» στο γραφείο του συγχωρεμένου Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νώντα Ζαφειρόπουλου.

Κατά το διάστημα της διακυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, διατέλεσε Νομικός Σύμβουλος στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, με Υφυπουργό τον κ. Ανδριανό, ενώ παρέμεινε στη θέση του (με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Ανδριανού) και επί Υπουργίας του κ. Κοντονή για να συνεχίσει το έργο του…

Πηγη: tharrosnews.gr
Κάτι συμβαίνει με τον Τόμι Σχινά!!! Τι μας ψιθύρισαν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα... (διαβάστε το πριν το κατεβάσουν!!!) Reviewed by THE REFEREES on 10:39 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.