Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Παρα...μορφωμένος μπασκετμπολίστας εγκαταλείπει το μπάσκετ και το "γυρίζει" στο ποδόσφαιρο!!! (γιατί υπάρχουν κι αυτά τα θέματα)

Έπαιξε με επιτυχία μπάσκετ, όμως αποφάσισε να το εγκαταλείψει. Οι ικανότητές του στο μπάσκετ είναι δεδομένες και βοήθησε σημαντικά, όμως, πλέον το ...πήρε αλλιώς. Αναφερόμαστε στον...
Γιάννη Φυσέκη, ο οποίος μετά από 2 χρόνια ενασχόλησης με το μπάσκετ, ως σέντερ στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ο άλλοτε τερματοφύλακας της ΑΕΚ, του Άρη αλλά κυρίως του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επιστρέφει στο χώρο που αγάπησε από μικρός το ποδόσφαιρο.

Προάγγελος της επιστροφής του ήταν η συμμετοχή του στο τουρνουά ποδοσφαίρου 8 Χ 8 που γίνεται την περίοδο αυτή στην Αλεξανδρούπολη, όπου ο πρώην πια σέντερ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μάλιστα έκανε και χατ τρικ.

Ο υποψήφιος διδάκτορας μοριακής Βιολογίας που την περίοδο αυτή μετά την ολοκλήρωση της
στρατιωτικής του θητείας έχει το μυαλό του περισσότερο στην ολοκλήρωση της διδακτορικής του διατριβής, δέχτηκε το πρέσινγκ από το νέο τεχνικό δίδυμο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκη Παπαράδη και Μιχάλη Φλώρο να βοηθήσει με την εμπειρία του στο νέο εγχείρημα τους στον Εθνικό, ενώ ο Παπαράδης θα είναι και ο υπεύθυνος των ακαδημιών.
Πηγή: thrakisports
Παρα...μορφωμένος μπασκετμπολίστας εγκαταλείπει το μπάσκετ και το "γυρίζει" στο ποδόσφαιρο!!! (γιατί υπάρχουν κι αυτά τα θέματα) Reviewed by THE REFEREES on 11:14 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.