Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απίστευτα πράγματα στον ΕΣΑΚΕ: Πρόταση και για συμμετοχή 8 ομάδων στην Α1 αντί να αυξηθούν στις 16... (ποιοι επιδιώκουν τις μειώσεις και γιατί το κάνουν!)

Άρπα - Colla ήταν η πρόταση του ΕΣΑΚΕ για τη μείωση των ομάδων στην Α1 σε 12 από 14!!! Το φοβερό είναι ότι υπήρξε πρόταση για τη μείωση των ομάδων σε 8(!!!) αντί να προχωρήσουν στην αύξηση κατά δύο. Το πρωτάθλημα της Α1 δεν πρέπει να είναι κλειστό αλλά να δίνει την ευκαιρία σε ομάδες, περιοχές και παράγοντες να δείξουν τις δυνατότητες τους...
Ο Μπερτομέου θέλει να αποδυναμώσει τα εγχώρια πρωταθλήματα υπέρ της Ευρωλίγκας και βέβαια, οι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ θέλουν λιγότερα παιχνίδια στην Α1 αφού έχουν επιβαρυνθεί αγωνιστικά.

Αλλά αυτό δεν είναι λύση για την Α1.

Με την απόφαση να μειωθούν σε 12 ομάδες αποδυναμώνεται η Α1 και ενισχύεται η Α2, οι παράγοντες της οποίας όμως δεν θα έχουν κίνητρο.

Θα μπορούσε ο αριθμός ν' ανέβει στο "16" και οι δύο θέσεις να δινόντουσαν με γεωγραφικά και οικονομικά.

Ο Κωστής Ζομπανάκης μάλιστα, πρότεινε τη μείωση στις 8 ομάδες αλλά να παίζουν τέσσερις γύρους!

Το έπραξε για δικούς του λόγους, τους οποίους και θα εξηγήσουμε λίαν συντόμως.

Αν πράγματι, θέλουν 12 ομάδες, τότε θα πρέπει να πέφτουν οι τέσσερις τελευταίες και να προβιβάζονται οι τέσσερις πρώτες της Α2 ώστε ν' ανανεώνεται συνεχώς η Α1 και να μην παίζουν οι ίδιες και οι ίδιες ομάδες, οι οποίοι δεν έχουν άλλες και φιλοδοξίες.  
Απίστευτα πράγματα στον ΕΣΑΚΕ: Πρόταση και για συμμετοχή 8 ομάδων στην Α1 αντί να αυξηθούν στις 16... (ποιοι επιδιώκουν τις μειώσεις και γιατί το κάνουν!) Reviewed by THE REFEREES on 1:39 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.