Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι είπε ο Γαλατσόπουλος και αμέσως ζήτησε να μην γραφτεί στα πρακτικά του δου σου!!! (συγνώμη ...λάθος)

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε για αρκετή ώρα στο δου σου του ΕΣΑΚΕ, αλλά τα καλά θα έρθουν στη γενική συνέλευση του Ιουλίου, όπου θα χάσει το παιδί τη μάνα. Ο Θεσσαλονικιός είπε μια ατάκα στους παριστάμενους αλλά γρήγορα την πήρε πίσω και ζήτησε να μην γραφτεί οτιδήποτε στα πρακτικά. Τι είπε όμως, ο Γαλατσό;
Χωρίς να είναι σίγουρος και σε χαλαρή διάθεση είπε είχε συνομιλία με τον υφυπουργό Αθλητισμού Βασιλειάδη, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος του είπε ότι θα περάσει αυτή η περίφημη νομοθετική ρύθμιση που θα απαλλάσσει τους νυν προέδρους από τα χρέη.

"Μίλησα με τον Βασιλειάδη και μου είπε ότι θα το περάσει την επόμενη εβδομάδα", είπε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ αλλά αμέσως μόλις κατάλαβε ότι ήταν μια φήμη, ζήτησε να μην γραφτεί στα πρακτικά.

Αλλά να σας ρωτήσουμε κάτι;

Πέστε ότι είστε εσείς ο Βαρουξάκης ή ο Δρακόπουλος και σας λένε ότι δεν θα πληρώσετε ευρώ για τα προηγούμενα χρόνια, όμως αν καθυστερήσετε έστω κι ένα ευρώ φέτος, τότε τα χρέη γυρνούν πάνω σας.

Τι θα κάνετε;

Θα μπείτε στο παιχνίδι;

Σπάει ο διάολος το ποδάρι του, δηλαδή, και ο Δρακόπουλος αργεί να υπογράψει μια σύμβαση με το δημόσιο για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών ή καθυστερούν χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ ή του Βαρουξάκη το σπάει μια απεργία στο πλοίο.

Όλα τα χρέη φεύγουν από τους προηγούμενους και πάνε σ' αυτούς αυτόματα!!!

Θα υπογράφατε; Θα συμμετείχατε ενεργά στο θέμα;


    
Τι είπε ο Γαλατσόπουλος και αμέσως ζήτησε να μην γραφτεί στα πρακτικά του δου σου!!! (συγνώμη ...λάθος) Reviewed by THE REFEREES on 10:22 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.