Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Εύγε... Αυτή είναι σημαντική μπασκετική πρωτοβουλία... (όχι σαν κάτι κουτοπονηρούληδες...)

Υπάρχουν κάποιες πρωτοβουλίες που ξεχωρίζουν και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Όχι σαν κι αυτές, που για να γλιτώσουν χρήματα από τους διαιτητές και κριτές τις χρίζουν ως φιλανθρωπικές εκδηλώσεις έχοντας προσωπικό όφελος. Ο κάθε κουτοπονηρούλης κάνει ένα τουρνουά σε μνήμη κάποιού ή τις ονομάζει φιλανθρωπικές για να πιέσεις τους διαιτητές και κριτές να μετέχουν ξοδεύοντας ακόμα και χρήματα για τη βενζίνη τους!!!
Ο Θανάσης Καββαδάς, βουλευτής Λευκάδας και πατέρας του νεαρού διαιτητή, διοργάνωσε έναν αγώνα αγάπης μεταξύ της ομάδας μπάσκετ της Βουλής και των παλαιμάχων της Δόξας Λευκάδας.


Το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 14.328 ευρώ, εκ των οποίων τα 1.780 ευρώ συγκεντρώθηκαν στην είσοδο κατά την ώρα της διεξαγωγής του παιχνιδιού, τα οποία παραδόθηκαν σήμερα ισόποσα στο Γηροκομείο Λευκάδας και στην οικογένεια της μικρής Παναγιώτας η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Εύγε...

Εύγε... Αυτή είναι σημαντική μπασκετική πρωτοβουλία... (όχι σαν κάτι κουτοπονηρούληδες...) Reviewed by THE REFEREES on 3:55 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.