Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μεγαλεία για πασίγνωστο μέλος της ΚΕΔ... (τον είδαμε και τον θαυμάσαμε δίπλα στον πράσινο Τσίπρα και τον κόκκινο Κουίκ!!!)

Αυτά είναι... Γνωστό - γνωστότατο στέλεχος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας εθεάθη με εκλεκτές παρέες, υψηλού επιπέδου. Τον είδαμε και τον θαυμάσαμε δίπλα σε πρωθυπουργούς και πρωτοκλασάτους υπουργού, να μιλάει για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και να τους συμβουλεύει. Αναφερόμαστε στον...
Στέλιο Συμεωνίδη ο οποίος υποδέχθηκε εις τον Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου, πρωθυπουργό του Ισραήλ.

Ο λόγος οφείλεται στη συνεργασία για τον αγωγό EastMed μήκους 2.000 χλμ., που θα μεταφέρει φυσικό αέριο από τα κοιτάσματα Ισραήλ και Κύπρου στην Ελλάδα και την Ιταλία, κόστους 6 δισ. ευρώ.

Εκεί ήταν οι υπουργοί Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, τους αναπληρωτές υπουργούς Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, Παιδείας, Κώστας Φωτάκης οι υφυπουργοί Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, Τέρενς Κουίκ και ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Τσίπρας.

Όπως καταλαβαίνετε, τα ...καρφιά και τα πειράγματα πήγαιναν σύννεφο μεταξύ Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών...


Μεγαλεία για πασίγνωστο μέλος της ΚΕΔ... (τον είδαμε και τον θαυμάσαμε δίπλα στον πράσινο Τσίπρα και τον κόκκινο Κουίκ!!!) Reviewed by THE REFEREES on 10:41 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.