Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Γαλατσόπουλος το είπε και εμείς το γράψαμε: Αναρτάται η νομοθετική ρύθμιση για τα χρέη των ΚΑΕ!!! (ποιοι παράγοντες βρίσκονται σε πραγματικά δύσκολη θέση...)

Σε λίγες ώρες θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο η νομοθετική ρύθμιση για τα χρέη των ΚΑΕ-ΠΑΕ και πραγματικά, κάποιους ανθρώπους θα πρέπει να τους λυπόμαστε! Αυτούς που κατ' εντολή των άτυπων προέδρων υπέγραφαν και τώρα θα φορτωθούν όλα τα χρέη των ΚΑΕ!!!
Υπάρχουν δύο - τρεις περιπτώσεις παραγόντων, που υπόγραφαν κατ' εντολή αυτών που χρηματοδοτούσαν τις ΚΑΕ και μετά τη νομοθετική ρύθμιση θα βρεθούν σε δεινή κατάσταση.

Κάνει ...κρα η περίπτωση ενός παράγοντα ιστορικού σωματείου, ο οποίος όχι μόνο φορτώνεται στην καμπούρα του τα χρέη, αλλά και δεν μπορεί να κάνει κάτι για δύο λόγους:


  • Επειδή, δεν έχει χρήματα αλλά και 
  • Διότι, οι σχέσεις του με τον επιχειρηματία δεν είναι καθόλου καλές!!!
Κρίμα, πραγματικά κρίμα, για τον συγκεκριμένο άνθρωπο αλλά και για δύο - τρεις άλλους. 

Για έναν απ' αυτούς μάλιστα, τσόνταραν φίλοι του, ακόμα και ο δήμαρχος του μεγάλου δήμου που ανήκει ο σύλλογος με τα χρέη, ώστε να πληρώσει τη δόση και να μην μπει φυλακή!!!

Είναι ορισμένες από τις γνωστές ιστορίες, οι οποίες πρέπει να αναδειχθούν αλλά μόνο και μόνο για να καταλογιστούν ευθύνες στα σωστά πρόσωπα.

Να θυμίσουμε απλά ότι οι Γκρίζοι Λύκοι είχαν γράψει την περασμένη εβδομάδα περί του θέματος: 


Τι είπε ο Γαλατσόπουλος και αμέσως ζήτησε να μην γραφτεί στα πρακτικά του δου σου!!! (συγνώμη ...λάθος)
Ο Γαλατσόπουλος το είπε και εμείς το γράψαμε: Αναρτάται η νομοθετική ρύθμιση για τα χρέη των ΚΑΕ!!! (ποιοι παράγοντες βρίσκονται σε πραγματικά δύσκολη θέση...) Reviewed by THE REFEREES on 5:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.