Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φτωχαίνει η Α2 από την απροθυμία των χρηματοδοτών!!! (βλέπουν και τους παίκτες, προπονητές να ζητούν τον ουρανό με τα άστρα)

Λίγο - πολύ είναι γνωστό ότι πολλοί παίκτες και προπονητές φέρονται σαν κακομαθημένα παιδιά. Νομίζουν ότι όλα περιστρέφονται γύρω απ' αυτούς και αντί να κοιτάξουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα, όπου οι μισθοί έχουν φθάσει στα 400 και 500 ευρώ, ζητούν τον ουρανό με τα άστρα. Μόνο που αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν...
διότι στην Α2 φαίνεται ότι θα υπάρχει διόρθωση στα οικονομικά δεδομένα μετά από δύο χρόνια παχέων αγελάδων.

Προσέξτε: Σε πάρα πολλές περιπτώσεις τα χρήματα που λάμβαναν δύο χρόνια τώρα παίκτες και προπονητές ήταν περισσότερα απ' αυτούς που μετείχαν στις μικρομεσαίες ομάδες της Α1!!!

Ο Φάρος, που ανέβαζε τα οικονομικά επίπεδα δύο χρόνια τώρα και κρατούσε τον έντονο ανταγωνισμό, βγαίνει εκτός πρωταθλήματος και οι Βαρουξάκης και Δρακόπουλος αναμένουν την τακτοποίηση των χρεών από αυτούς που τα δημιούργησαν.

Αν παραμείνουν στην Α2 τα χρήματα που θα δώσουν για το μπάτζετ θα είναι τα μισά!

Ο Πανταζής προειδοποίησε άπαντες ότι αν συνεχίσουν να τσιρίζουν θα αφήσει την ομάδα στο τοπικό, ενώ οι Δρόσος, Τούτουζας θα κάνουν δραστικές μειώσεις.

Ακόμα και στον Δούκα θα μειώσουν τον προϋπολογισμό κατά 50%, βλέποντας ότι ασθενεί ο ανταγωνισμός.

Πάνε τα χρήματα του παρελθόντος και όσοι προσδοκούν να λάβουν ζεστό χρήμα, δεν θα το δουν ούτε ...ζωγραφιστό. 
Φτωχαίνει η Α2 από την απροθυμία των χρηματοδοτών!!! (βλέπουν και τους παίκτες, προπονητές να ζητούν τον ουρανό με τα άστρα) Reviewed by THE REFEREES on 4:16 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.