Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η ιστορική ατάκα του άσχετου αντιπροέδρου: Με ...linguaphone έμαθε μπάσκετ ο Παππάς της Καβάλας!!! (και έχει άποψη για τα σφυρίγματα των διαιτητών τρομάρα του...)

Ο Βαγγέλης Παππάς, αντιπρόεδρος της Καβάλας, έριξε την ομάδα στη Β' εθνική. Ξεκάθαρο και σαφέστατο είναι αυτό. Όταν λες ότι πας για συντήρηση στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 σημαίνει ότι θέλεις να ρίξεις την ομάδα στην κατώτερη κατηγορία! Τελεία και παύλα. Ο άνθρωπος έμαθε μπάσκετ με τη μέθοδο... linguaphone κι αυτό φάνηκε, αφού είπε μια πελώρια βλακεία...
Τι είπε ο συνδικαλιστής των πετρελαίων;

"Κατηγορούμε επώνυμα τους διαιτητές ότι είχαν συγκεκριμένη αποστολή, την εκτέλεσαν και περιμένουμε να δούμε και πώς αυτό στο μέλλον θα εξαργυρωθεί. 

Θα δούμε αύριο ότι αυτά θα έχουν και αργύρια, δεν μπορεί να είναι έτσι. Δεν μπορεί να εκτίθενται, γιατί δεν είναι διαιτητές που δεν γνωρίζουν μπάσκετ. 

Αύριο μπορεί να τους δούμε στην Ευρωλίγκα".

Το καταλάβατε αυτό που είπε; Ότι οι διαιτητές που σφύριξαν το Μαχητές - Καβάλα θα επιβραβευθούν με τη συμμετοχή τους στην Ευρωλίγκα!!!

Πλάκα - πλάκα περιμέναμε να τους δούμε σήμερα στον τελικό, αλλά ο Στόουκς όρισε άλλους!!!

Ο Παππάς είναι άσχετος από μπάσκετ και βγήκε να πει δύο - τρεις μακακίες για να ηρεμήσει τα πνεύματα στην Καβάλα.

Είπε επίσης ότι τώρα θα κάνει πρωταθλητισμό στη Β' εθνική!!!

Ρε, μπαγάσα τότε που έπρεπε να κάνεις πρωταθλητισμό δεν το έκανες και το θυμήθηκες τώρα;
Η ιστορική ατάκα του άσχετου αντιπροέδρου: Με ...linguaphone έμαθε μπάσκετ ο Παππάς της Καβάλας!!! (και έχει άποψη για τα σφυρίγματα των διαιτητών τρομάρα του...) Reviewed by THE REFEREES on 10:26 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.