Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το κλίμα τρομοκρατίας και φοβίας που επικρατούσε σε ματς!!! (απούσα η αστυνομία...)

Οι διαιτητές προσπαθούν να αποδώσουν τά του Καίσαρος τω Καίσαρι σε έδρες, στις οποία επικρατεί ανασφάλεια και φοβία! Σε γήπεδα στα οποία δημιουργείται κλίμα τρομοκρατίας από τους γηπεδούχους, με στόχο τον επηρεασμό. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύονται την απουσία της αστυνομικής δύναμης προκειμένου να πιέσουν εκτός παρκέ για να πάρουν τη νίκη. Παράδειγμα;

Στο εργοτάξιο του Γλαύκου –γιατί αυτό σίγουρα δεν είναι γήπεδο και φιλοξενείτε σε μια εγκαταλελειμμένη μονάδα της Πειραϊκής-Πατραϊκής- καμιά δεκαριά άτομα σε όλη την διάρκεια του αγώνα έβριζαν χυδαία διαιτητές και παίχτες του ΚΑΟΚ σε ένα κρίσιμο παιχνίδι που δυστυχώς η Κορινθιακή ομάδα έχασε για τρεις πόντους.

Με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας και φοβίας για τους διαιτητές του αγώνα (μάλιστα υπήρχε και γυναίκα διαιτητής)οι οποίο αδίκησαν κατάφορα με τα σφύριγματά  τους και μάλιστα σε καθοριστικές στιγμές για τον αγώνα .

Οι αστυνομική δύναμη απλώς παρακολουθούσε τα τεκτενόμενα.

Μάλιστα στο τέλος του αγώνα απειλήθηκαν και επεισόδια όταν παίχτης του Γλαύκου και κάποιοι εκ των ζωηρών φιλάθλων όρμησαν προς το σημείο που βρίσκονται οι παίχτες του ΚΑΟΚ .

Χαρακτηριστική περίπτωση που πολίτες και αστυνομικοί μαζί προσπαθούσαν να συγκρατήσουν ένα σωματώδη τύπο , ο οποίος έκανε σαν αφηνιασμένος ενώ δίπλα του υπήρχαν μικρά παιδιά!

Μετά το τέλος του αγώνα κάποιοι από την αστυνομική δύναμη καλαμπούριζαν με τον τύπο αυτό και κάποιους άλλους από αυτούς που έβριζαν χυδαία διαιτητές και παίχτες του ΚΑΟΚ.

Πηγη: sfedona
Το κλίμα τρομοκρατίας και φοβίας που επικρατούσε σε ματς!!! (απούσα η αστυνομία...) Reviewed by THE REFEREES on 10:02 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.