Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η μεγάλη δικαίωση γνωστού διαιτητή ύστερα από χρόνια!!! (η τρομοκρατία δεν θα περάσει...)

Οι διαιτητές είναι τις περισσότερες φορές συναινετικοί σε κρούσματα βίας και προσπαθούν να ηρεμούν την κατάσταση. Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως είναι ότι συνήθως τα βάζουν κάτω από το χαλάκι... Τα πράγματα όμως είναι εντελώς διαφορετικά στην περίπτωση του...
Βαλάντη Κοντίλη.

Ο σύνδεσμος διαιτητών Χίου ενημέρωσε τα μέλη του ότι μετά από τέσσερα χρόνια κατέστη τελεσίδικη η απόφαση  με κατηγορούμενο τον προπονητή, (της ομάδας του Αιγέα Χίου), για το αδίκημα της σωματικής βλάβης με πρόθεση κατά την διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης, σε βάρος του Βαλάντη Κοντίλη.

Καταδικάστηκε σε έξι (6) μήνες φυλάκιση με αναστολή και με την επιπλέον παρεπόμενη ποινή της απαγόρευσης παρακολούθησης και προσέλευσης σε κάθε αθλητική εκδήλωση της ομάδας καλαθοσφαίρισης κορασίδων «ΑΙΓΕΑΣ ΧΙΟΥ», με την υποχρέωση να προσέρχεται στο Αστυνομικό Τμήμα Χίου δύο ώρες πριν την έναρξη κάθε αγώνα της ομάδας και να παραμένει στο Αστυνομικό Τμήμα μια ώρα μετά το τέλος του αγώνα,για χρονικό διάστημα δύο ετών.

Ο σύνδεσμος καταδικάζει οποιαδήποτε μορφής βίας στα γήπεδα και χαιρετίζει την απόφαση αυτή που  λειτουργεί αποτρεπτικά στην επανάληψη παρόμοιων επεισοδίων.
Η μεγάλη δικαίωση γνωστού διαιτητή ύστερα από χρόνια!!! (η τρομοκρατία δεν θα περάσει...) Reviewed by THE REFEREES on 10:31 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.