Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι τιμωρίες πέφτουν ...βροχή σε διαιτητικό φορέα! (τι έγινε ρε παιδιά;)

Απαπα... Και πάνω που λέγαμε ότι ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα και ότι όλοι θα πάνε ήρεμοι για τα μπάνια του λαού, ...τσουπ ήρθαν και οι τιμωρίες!!! Και μάλιστα με αναστολές δηλώσεων ενεργείας!!!

Την Πέμπτη 11.5.2017 στα γραφεία του ΣΚΚΑ η Επιτροπή Αξιολόγησης στην συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα:

1. Την αναστολή της δήλωσης ενέργειας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 και των 4 πρώτων μηνών της αγωνιστικής περιόδου 2017-18( δηλαδή μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2017), του κριτή τοπικών κατηγοριών (ΕΣΚΑ3) Τζίβα Μάριου –Ναπολέοντα.

Ο κριτής ως παίκτης, δεν έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό στους κριτές κατά την διάρκεια αγώνα της ομάδος του και στην συνέχεια, δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας κατά την κλήση του σε απολογία ενώπιον της Επιτροπής Αξιολόγησης υπερασπιζόμενος την συμπεριφορά του.

2. Την αναστολή της δήλωσης ενέργειας του κριτή εθνικών κατηγοριών(Α1 ΕΣΑΚΕ) Κουτρούπη Γρηγόρη.

Ο κριτής σε αγώνα μπαράζ ανόδου της Β’ Ανδρών ΕΣΚΑ μεταξύ των ομάδων Α.Σ ΤΥΦΩΝ-ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δεν επέδειξε την ανάλογη συμπεριφορά, ενισχύοντας με την στάση του την κακή λειτουργία του τραπεζιού της Γραμματείας. Δεν προστάτεψε ως όφειλε τον συνάδελφό του, το κύρος και την φήμη του Συνδέσμου.

3. Περιόρισε δε, την αγωνιστική δράση του κριτή τοπικών κατηγοριών, Κεραμιώτη Ατρέμη . Ο κριτής θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις κατηγορίες της ΕΣΚΑ εκτός της Α’ Ανδρών, Α’ Γυναικών και Β’ Ανδρών.

Ο κριτής Κεραμιώτης, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στο τραπέζι της Γραμματείας κατά την διάρκεια του αγώνα. Ήταν ο ίδιος αγώνας μπαράζ ανόδου της Β’ Ανδρών ΕΣΚΑ μεταξύ των ομάδων Α.Σ ΤΥΦΩΝ- ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ .

Όλες οι παραπάνω αποφάσεις εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Δ.Σ του ΣΚΚΑ .

Πηγή: skka 
Οι τιμωρίες πέφτουν ...βροχή σε διαιτητικό φορέα! (τι έγινε ρε παιδιά;) Reviewed by THE REFEREES on 10:29 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.