Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αυτή κι αν κίνηση... Νέα πρωτοποριακή ιστοσελίδα ετοίμασε η ΟΔΚΕ!!! (αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι...)

Πριν από δύο περίπου μήνες και εν μέσω πρωταθλημάτων και αφού πρώτα φθάσαμε στα δικαστήρια, εκλέχθηκε η νέα διοίκηση της ΟΔΚΕ. Το έργο της είναι δύσκολο, αφού βρήκαν μια παγιωμένη κατάσταση με τον Ηλία Καφφέ στα δέκα και βάλε χρόνια της θητείας του να έχει δημιουργήσει δεσμούς με συνδέσμους, διαιτητές αλλά και παράγοντες. Γνωστά είναι όλα αυτά...
Γι' αυτό και μόλις απομακρύνθηκε κακήν - κακώς και μάλιστα με απόφαση Πρωτοδικείου, κάποιοι προσπάθησαν - και εξακολουθούν να το κάνουν - να αποδομήσουν τη νέα διοίκηση.

Ήταν άλλωστε, οι βολεμένοι του συστήματος Καφφέ...

Οι Μπούσιας, Ντάβαρης, Μηναρετζόπουλος και τα άλλα μέλη της ΟΔΚΕ όλο αυτό το διάστημα κάνουν ενέργειες προς το συμφέρον των διαιτητών αλλά και της ίδιας της ΟΔΚΕ.

Τα μπάτζετ των εταιριών έχουν ήδη κλείσει αλλά τα αιτήματα υπάρχουν και συζητιούνται έντονα.

Η ΟΔΚΕ λοιπόν δημιούργησε μια πλατφόρμα σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η οποία θα κοστίσει ...zero.

Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση...


     Η Ομοσπονδία είναι στην ευχάριστη θέση, να σας ενημερώσει  ότι  βρίσκεται ήδη στην διαδικασία κατασκευής της νέας ιστοσελίδας – site της, μέσω ειδικής πλατφόρμας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων το οποίο έχει αναλάβει την μελέτη και την εποπτεία του.

        Mε την νέα αυτή πλατφόρμα και μετά την πλήρη λειτουργία της τόσο στο διαδίκτυο αλλά και ως εφαρμογή ios και android (για κινητά) η επικοινωνία μεταξύ ΟΔΚΕ - ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ θα περάσει σε νέα εποχή, όπου δηλώσεις ενεργείας, εκπαίδευση, ορισμοί, κωλύματα, τηλεδιασκέψεις, γραπτά τεστ και άλλες λειτουργίες θα πραγματοποιούνται μέσω αυτής.

       Ήδη έχει τεθεί σε πειραματική λειτουργία με στόχο κανονικής λειτουργίας την 1η Ιουνίου 2017.
           Κάθε Σύνδεσμος θα αποκτήσει  ειδικό προφίλ με απευθείας σύνδεση με την ΟΔΚΕ και όλα τα Μέλη κάθε Συνδέσμου (ενεργά και μη) θα αποκτήσουν δικά τους προφίλ πλήρως ελεγχόμενα από τον κάθε Σύνδεσμο.

            Με την ευκαιρία της διοργάνωσης των Προστάζ στην Αθήνα  στις  27 Μάιου θα γίνει η πρώτη παρουσίαση και ο τρόπος λειτουργίας της πλατφόρμας, όπου θα ήταν επιθυμητό να την παρακολουθήσουν εκπρόσωποι όλων των Συνδέσμων.  Πέραν αυτού θα υπάρχει 24ωρη τεχνική υποστήριξη καθώς και κλιμάκια τα οποία θα επισπευτούν Συνδέσμους για την αρτιότερη επεξήγηση και κατανόηση της νέας πλατφόρμας.

            Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα αποσταλεί σε κάθε Σύνδεσμο μέσω ειδικού κρυπτογραφικού συστήματος username και κωδικός για την αρχική σύνδεση με το σύστημα.

          Στην συνέχεια αφού συνδεθούν οι Σύνδεσμοι θα αποσταλεί σε κάθε Μέλος τους με το ίδιο σύστημα σε προσωπικό μήνυμα στο δηλωθέν κινητό τους τηλέφωνο.

           Οι αποστολές των κωδικών θα γίνει συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για την οποία θα ενημερωθείτε προσεχώς.

       Ζητάμε την αμέριστη συνεργασία  και υποστήριξη σας σε αυτή την νέα προσπάθεια που πραγματικά θα χαράξει την νέα εποχή στην ιστορία της Ομοσπονδίας μας.

       Με την πειραματική ενεργοποίηση των προφίλ των Συνδέσμων θα δεχτούμε με χαρά οποιαδήποτε πρόταση και κριτική για την καλύτερη λειτουργία αυτής.

Για αυτό παρακαλούμε:

Έως 12 Μαΐου όπως μας αποστείλετε το Ονοματεπώνυμο, αριθμό κινητού τηλεφώνου και  την ιδιότητα του Μέλους σας που θα παραλάβει το username και κωδικό για την ενεργοποίηση του προφίλ του Συνδέσμου. ΑΝΑΓΚΑΙΟ θα ήταν ο συγκεκριμένος χρήστης  να είναι μέλος του Δ.Σ. κάθε Συνδέσμου.

Έως 19 Μαΐου να μας αποστείλετε σε λίστα (όπως το επισυναπτόμενο αρχείο) λίστα με τα κινητά τηλέφωνα όλων των Μελών σας (Αξιολογημένα, μη Αξιολογημένα, Μη Ενεργά), ώστε και αυτά να παραλάβουν username και κωδικό για την ενεργοποίηση των προφίλ τους. Θα σας παρακαλούσαμε πριν αποστείλετε την συγκεκριμένη λίστα να κάνετε έλεγχο για πιστοποίηση της ορθότητας της.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι στόχοι και η προσπάθεια της Ομοσπονδίας για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι επίπονη και θα ολοκληρωθεί μόνο με την δικιά σας συνδρομή και βοήθεια.

Αυτή κι αν κίνηση... Νέα πρωτοποριακή ιστοσελίδα ετοίμασε η ΟΔΚΕ!!! (αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι...) Reviewed by THE REFEREES on 2:54 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.