Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το τερμάτισαν... Επίθεση σε γνωστό διαιτητή εξαπέλυσαν παράγοντες για τα ...μάτια προπονητή!!! (δεν καταδικάζουν καν το απαράδεκτο περιστατικό...)

Είναι από τις στιγμές που προσπαθούμε να συνέλθουμε από το σοκ!!! Τσιμπιόμαστε και ανοιγοκλείνουμε συνεχώς τα βλέφαρα για να διαπιστώσουμε αν αυτό που βλέπουμε είναι αλήθεια ή ψέμα. Είναι από τις περιπτώσεις που θέλεις να ξεχάσεις, επειδή ένας επίσημος φορέας του μπάσκετ αντί να καταγγείλει την επίθεση προς τον διαιτητή, τα "χώνει" στον ρέφερι!!! Επειδή δεν καταδικάζεται πουθενά η βία στον αθλητικό χώρο. Αναφερόμαστε...
στην ανακοίνωση της ΤΕ Χίου, που υπέπεσε σε ολίσθημα.

Αντί να κατακρίνει τη συμπεριφορά του Γιασεμή, ο οποίος τιμωρήθηκε από το δικαστήριο για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από πρόθεση με έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή και με την παρουσία του στο αστυνομικό τμήμα, επικρίνει τον Βαλάντη Κοντίλη!!!

Μια τοπική επιτροπή υπό την ΕΟΚ, η οποία κάνει προσπάθειες για την καταπολέμηση της βίας, τίθεται ασπίδα προστασίας του δράστη και όχι του θύματος.

Με ανακοίνωση που έστειλε επισημαίνει ότι κακώς ο σύνδεσμος διαιτησίας ενημέρωσε τους φιλάθλους για την δικαστική τιμωρία του Γιασεμή, διότι τον διέσυρε!!!

Απίστευτα πράγματα...

Ένας άνθρωπος ο οποίος διεκδίκησε το δίκιο του σε δικαστικό επίπεδο ύστερα από την απαράδεκτη, την αήθη επίθεση ενός προπονητή και δικαιώθηκε από τη διαδικασία, βρίσκεται στο "εδώλιο του κατηγορουμένου" μιας επιτροπής, η οποία πρώτη και καλύτερη έπρεπε να δημοσιοποιήσει το θέμα και να λάβει ανοικτά θέση κατά της βίας του Γιασεμή.

Κι όμως, ο Τσαρδάκας και ο Τσίβης παίρνουν το μέρος του τελευταίου και θεωρούν ότι εξευτελίζεται και διαπομπεύεται!!!

Προσοχή: Δεν ξεφτιλίζεται ο Γιασεμής με το αδίκημα της σωματικής βίας εις βάρος ενός ανθρώπου, αλλά με την ανακοίνωση του διαιτητικού συνδέσμου!!!

Κατηγορούν τον Κοντίλη ότι προέβη σε δημόσιες κρίσεις, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για κρίση.

Τι σημαίνει "κρίση"; Η νοητική ενέργεια που οδηγεί σε μια απόφαση ή επιλογή.

Εδώ δεν μιλάμε για μια νοητική ενέργεια αλλά για ένα γεγονός, το οποίο ανακοινώθηκε προς γνώση και συμμόρφωση.

Αυτό που είχε υποχρέωση να κάνει η ΤΕ Χίου, το έκανε ο σύνδεσμος διαιτητών.

Τι έπρεπε να κάνει η διοίκηση της ΤΕ;

Μα, να καταγγείλει τη βία και να μην αφήσει τον δράστη ν' ασχοληθεί ξανά με την προπονητική για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Απλά πράγματα είναι αυτά...

Η ανακοίνωση της ΤΕ Χίου προσβάλλει βάναυσα το χώρο του μπάσκετ, της διαιτησίας αλλά κυρίως την ΕΟΚ, που αγωνίζεται να περιορίσει το φαινόμενο της βίας.

Κρίμα...

Το τερμάτισαν... Επίθεση σε γνωστό διαιτητή εξαπέλυσαν παράγοντες για τα ...μάτια προπονητή!!! (δεν καταδικάζουν καν το απαράδεκτο περιστατικό...) Reviewed by THE REFEREES on 2:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.