Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιον εννοούσε ο Τσάπας με το υστερόγραφο που έγραψε στο facebook; (γιατί τσαντίστηκε και το έδειξε καθαρά;)

Πολλά ηλεκτρονικά μέσα μετέφεραν το post του Βαγγέλη Τσάπα για τον "κύριο που χάλασε 10 μπαταρίες κινητών το καλοκαίρι", ώστε να προσπαθεί να πείσει τους παίκτες να μην πάνε στον Φάρο, αλλά κανένα δεν έγραψε ποιον εννοούσε. Εμείς όμως, είμαστε εδώ για να σας λύνουμε κάθε απορία...
Μάθαμε ότι ο παράγοντας του Φάρου εκνευρίστηκε με προπονητή ιστορικής ομάδας, ο οποίος τηλεφωνούσε το καλοκαίρι στους παίκτες με τους οποίους μιλούσε για να στελεχώσουν το ρόστερ και τους προέτρεπε να μην πάνε, διότι ο σύλλογος θα διαλυθεί.

Εννιά μήνες πριν παρατηρήθηκαν τα συγκεκριμένα περιστατικά και ο Τσάπας περίμενε και υπέμενε.

Φαίνεται ότι μετά τη νίκη με τον Πανιώνιο "έσπασε" και έβγαλε προς τα έξω την πικρία και τη δυσαρέσκειά του προς τον εν λόγω κόουτς, ο οποίος για να λέμε τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη, δεν συνηθίζει τέτοιες κινήσεις.

Η μεγάλη και εντελώς χαλαρή νίκη του Φάρου επί του πρωτοπόρου Πανιωνίου ήταν η αιτία της δήλωσης, καθώς πολλοί νόμιζαν ότι η ομάδα θα διαλυθεί μετά την περσινή εκπληκτική πορεία.



Ποιον εννοούσε ο Τσάπας με το υστερόγραφο που έγραψε στο facebook; (γιατί τσαντίστηκε και το έδειξε καθαρά;) Reviewed by THE REFEREES on 4:32 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.