Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιοι σύνδεσμοι διαιτησίας απέστειλαν εξώδικο και γιατί; (ποιος είναι ο ...τυχερός - άτυχος)

Εξώδικη διαμαρτυρία απέστειλαν δύο διαιτητικοί σύνδεσμοι σε παράγοντα, διότι θεωρούν ότι θίγονται από την εν γένει συμπεριφορά και μεταχείριση προς τα μέλη τους. Θεωρούν επίσης ότι δεν είναι σωστό να μετέχουν διαιτητές οι οποίοι έχουν...
διαγραφεί από τα μητρώα.

Αυτά κι άλλα πολλά κατηγορούν τον Παναγιώτη Τσεκούρα, μέλος του ΕΚΑ, ο οποίος αν θυμάστε καλά βρέθηκε σε μηνιαία συγκέντρωση και έσουρε τα εξ αμάξης στους ρέφερις.

Στο τέλος είπε ότι οι ομάδες θα κρίνουν και θα αξιολογούν τους διαιτητές κι αν δεν τους αρέσουν, θα ζητούν και την εξαίρεσή τους!!!

Ιδού το εξώδικο...

Το παρακάτω εξώδικο είναι μια πρώτη κοινή αντίδραση, απέναντι σε εκείνους που αντιποιούνται την ιδιότητα του διαιτητή και του κριτή παρανόμως, για ίδιον όφελος.


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Ι.ΜΑΥΡOY & Συνεργατών
ΠΑΡΑΣΧΟΥ 84, ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 114-74, ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 2103806653-2103830357
FAX:2106420665
E-Mail: mavrosl@ otenet.gr



          ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
                ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ- ΔΗΛΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



1. Του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΣΕΔΚΑ), που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, Κηφισίας αριθ. 37 (ανοιχτό Κολυμβητήριο) και εκπροσωπείται νόμιμα.
2. Του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Αττικής (Σ.Κ.Κ.Α), που εδρεύει στο Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας αριθ. 37 (Ανοιχτό Κολυμβητήριο) και εκπροσωπείται νόμιμα.
                                                   ΚΑΤΑ
Τσεκούρα Παναγιώτη, κατοίκου Αχαρνών Αττικής, κλειστό γήπεδο Νικολακάκη, Λεωφόρος Κ. Καραμανλή αριθ. 117.
___________________________

Όπως έχουμε πληροφορηθεί και είναι απολύτως αποδεδειγμένο, ασχολείσθε επαγγελματικά με την διοργάνωση, με σκοπό το κέρδος, αγώνων καλαθοσφαιρίσεως πλήθους ανεξαρτήτων ομάδων, στο κλειστό γήπεδο με την επωνυμία «Νικολακάκη», χρησιμοποιώντας μάλιστα για την διεξαγωγή των παραπάνω αγώνων Διαιτητές και Κριτές οι οποίοι είναι είτε διαγραμμένα μέλη, είτε μη εν ενεργεία μέλη του πρώτου και δεύτερου από εμάς, ή τέλος δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την παραπάνω ιδιότητα, δηλαδή του επίσημου Διαιτητή ή Κριτή Καλαθοσφαίρισης.

Ειδικότερα, διοργανώνετε πρωταθλήματα (τουρνουά), στα οποία χρησιμοποιείτε τους επίσημους Κανονισμούς και το Πειθαρχικό Δίκαιο της, Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισηςς και επίσης χρησιμοποιείτε για την διεξαγωγή των παραπάνω αγώνων ως αμειβόμενους Διαιτητές και Κριτές άτομα που δεν διαθέτουν την παραπάνω επίσημη αθλητική ιδιότητα και όπως προαναφέρθηκε λειτουργούν αυτοβούλως και χωρίς την έγκριση μας.

Επειδή σύμφωνα με τις κείμενες σχετικές διατάξεις και ειδικότερα αυτές του αθλητικού Νόμου 2725/99, οι οποίες είναι διατάξεις αναγκαστικού Δικαίου, δεδομένου ότι η άσκηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης τελεί υπό τον έλεγχο και την εποπτεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Επειδή εξάλλου εν γνώση σας χρησιμοποιείτε ως Διαιτητές και Κριτές άτομα που δήθεν έχουν την επίσημη αυτή αθλητική ιδιότητα, ενώ η αλήθεια είναι ότι αντιποιούνται την παραπάνω ιδιότητα παρανόμως και σε βάρος των υπολοίπων νομίμων εν ενεργεία μελών μας, οι οποίοι έχουν λάβει μέρος σε εξετάσεις και έχουν αξιολογηθεί νόμιμα ώστε να ασκούν τα παραπάνω καθήκοντα.

Επειδή ορισμένα από τα παραπάνω άτομα φέρουν επίσης παράνομα τις επίσημες στολές των Συνδέσμων μας, τις οποίες μόνον τα μέλη μας δικαιούνται να φέρουν, (δηλαδή αυτές των διαιτητών και κριτών και μάλιστα με τα σχετικά σήματα), θέλοντας να προσδώσουν κύρος στην απολύτως παράνομη δραστηριότητά τους.

Επειδή έχουμε έννομο συμφέρον ως οι μόνοι νόμιμα επιφορτισμένοι από το Κράτος και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης φορείς των παραπάνω δραστηριοτήτων να ζητήσουμε την άμεση εφαρμογή του νόμου.

Επειδή όλα τα παραπάνω είναι νόμιμα, βάσιμα και αληθινά και αποδεικνύονται πλήρως.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Με την ρητή επιφύλαξη όλων των νομίμων δικαιωμάτων μας.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για όλες τις ανωτέρω απολύτως παράνομες ενέργειες σας που μας προκαλούν σοβαρότατη ηθική βλάβη αλλά και σημαντικότατη οικονομική ζημιά.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ άμεσα, εντός δέκα ημερών, όπως έχετε υποχρέωση να εφαρμόσετε την ισχύουσα αθλητική νομοθεσία. με την υποχρεωτική χρησιμοποίηση ως Διαιτητών και Κριτών μόνον εκείνων που φέρουν νομίμως την παραπάνω ιδιότητα και αποτελούν ενεργά μέλη του ΣΕΔΚΑ και ΣΚΚΑ αντίστοιχα γεγονός που άλλωστε θα προσδώσει κύρος και αντικειμενικότητα στην διοργάνωσή σας.

Διαφορετικά σας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα προσφύγουμε άμεσα στα αρμόδια, ποινικά και πολιτικά δικαστήρια για την ικανοποίηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων μας.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς αυτόν που απευθύνεται για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεως.

Αθήνα 27-03-2017
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Ποιοι σύνδεσμοι διαιτησίας απέστειλαν εξώδικο και γιατί; (ποιος είναι ο ...τυχερός - άτυχος) Reviewed by THE REFEREES on 8:16 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.