Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλη η αλήθεια για το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα στην Κροατία... (μια φορά συκοφάντης και λασπολόγος, πάντα και συκοφάντης και λασπολόγος)

Μια φορά συκοφάντης και λασπολόγος, πάντα συκοφάντης και λασπολόγος... Ο άνθρωπος που ξεφτίλισε τις αρχές δημοσιογραφικής δεοντολογίας, κατά δήλωσή του, ο άνθρωπος που κατασυκοφάντησε αθώους ανθρώπους, κατά δήλωσή του, που προσέβαλε και υπό το βάρος (κατα)δίκης ζήτησε ταπεινά 100 φορές "συγνώμη" και είπε 1000 "ευχαριστώ" στον άνθρωπο που έβριζε χυδαία λίγο πριν ξεκινήσει η εκδίκαση της δικαστικής του υπόθεσης...
αναφέρεται στο θέμα ορισμού και ξε-ορισμού διαιτητών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που αποκαλύψαμε και γράφει τα γνωστά ψεύδη του.

Με τον συγκεκριμένο κύριο, γνωστό λασπολόγο, συκοφάντη και προσφάτως διαγραφέντα από τον δημοσιογραφικό σύνδεσμο, δεν θα ασχοληθούμε άλλο, διότι όλοι κατάλαβαν τι συμβαίνει.

Ακόμα κι αυτοί που τον θεωρούσαν... πρότυπο, επειδή έχει εμμονές με τον Βασιλακόπουλο και την ΕΟΚ λόγω του γεγονότος ότι του στέρησαν το γραφείο Τύπου.

Εμείς απλά θα τον διαφωτίσουμε για ακόμα μια φορά αφού ρωτάει στο κείμενό του:

Αλήθεια, οι διαιτητές που τάχα μου ξε-ορίστηκαν είναι γυμναστές; Υπάρχει προκήρυξη που να κάνει λόγο για γυμναστές – παιδαγωγούς;

Του λέμε ότι δεν χρειάζεται να είναι γυμναστές - παιδαγωγοί και του μεταφέρουμε το σχετικό έγγραφο.

Ούτε οι Μαγκουνής και Γερακίνης είναι άλλωστε...

Και συνεχίζουμε: Οι ορισμοί όπως θα διαβάσετε κ. λασπολόγε και συκοφάντη, σύμφωνα με τη ενυπόγραφη δήλωσή σας, γίνονται από την οικεία ομοσπονδία.

Στις 13 Μαρτίου οι δύο διαιτητές (Πιτσίλκας, Γιακείμη) έστειλαν τα χαρτιά τους στην ομοσπονδία, ενώ και ο σύνδεσμος της Αθήνας γνώριζε επισήμως την απόφαση της ΕΟΚ.

Δεν περιμένουμε βεβαίως ν' αποκαταστήσετε την αλήθεια άμεσα γιατί έχετε συνηθίσει να μην το κάνετε, παρά μόνο λίγο πριν μπείτε στη δικαστική αίθουσα.

Εμείς βρήκαμε το έγγραφο και σας το μεταφέρουμε...



Όλη η αλήθεια για το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα στην Κροατία... (μια φορά συκοφάντης και λασπολόγος, πάντα και συκοφάντης και λασπολόγος) Reviewed by THE REFEREES on 6:33 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.