Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Που πάει; Την έχει κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από τον Πανιώνιο ο Βαρουξάκης!!! (κινητοποίηση στη Νέα Σμύρνη για τον αντικαταστάτη του...)

Ο Ίωνας Βαρουξάκης την κάνει ...με ελαφρά πηδηματάκια από τον Πανιώνιο, βλέποντας ότι τα χρέη ξεπερνούν τα 500 χιλιάρικα. Το είχαμε γράψει ξεκάθαρα πριν από ένα μήνα με τίτλο "ΣΟΚ: Είναι πολλά τα χρέη του Πανιωνίου, Ίωνα... (ούτε τα καράβια του δεν μπορεί να τον σώσουν;)"!!! Από τότε κάποιοι παράγοντες του Πανιωνίου...
προσπαθούν να βρουν τον αντικαταστάτη του Ίωνα, ο οποίος ήρθε, κατάλαβε ότι δεν ξεχρεώνει ούτε με ένα καράβι το σύλλογο και αποσύρθηκε διακριτικά.

Θα πληρώσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αν και ορισμένοι κυανέρυθροι διατείνονται ότι έχουν βάλει από την τσέπη τους περί των 150χιλ. ευρώ και θα διαμείνει στο γυάλινο -κατά βάση- διαμέρισμά του. στον 37ο όροφο μίας πολυκατοικίας στο Μαϊάμι Μπιτς!

Και για να μην νομίζετε ότι θα κακοπεράσει, σας λέμε ότι διαθέτει μπαλκόνι μόλις 800 τ.μ..

Θα ρεμβάζει και θα θυμάται τον Πανιώνιο...
Που πάει; Την έχει κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από τον Πανιώνιο ο Βαρουξάκης!!! (κινητοποίηση στη Νέα Σμύρνη για τον αντικαταστάτη του...) Reviewed by THE REFEREES on 8:21 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.