Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων... (και νέο αποκλειστικό θέμα...)

Δεν θέλουμε να ευλογούμε τα γένια μας, αλλά δεν θέλουμε κιόλας να το παίζουμε υπεράνω όταν τα θέματά μας επιβεβαιώνονται. Και επειδή είμαστε ένα κατ΄ εξοχήν διαιτητικό blog, το μοναδικό που παράγει ειδήσεις και δεν κλέβει ή αναδημοσιεύει κάθε τρις και λίγο, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε σε μια ακόμα επιβεβαίωση...  

Γράψαμε το τελευταίο μήνα δύο θέματα για τον Πανιώνιο και τα χρέη που έχει και πλέον, ήρθε η επιβεβαίωση από πλευράς του Gazzetta.

Έγραψε σήμερα: 

Το πρωτάθλημα της Α2 πλησιάζει στο τέλος του με τον Ηρακλή να βρίσκεται στην κορυφή και τον Πανιώνιο να ακολουθεί με μία νίκη λιγότερη. Αυτά συμβαίνουν εντός παρκέ με τους Νεοσμυρνιώτες να παλεύουν άξια για την επιστροφή τους στην Α1 (έστω και μέσω των playoffs), αλλά αυτό ίσως να μη συμβεί λόγω των χρεών της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας Ίωνας Βαρουξάκης κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας (20/02) είχε προαναγγείλει την έναρξη της εκκαθάρισης, αλλά δύο μήνες μετά αυτή δεν έχει ξεκινήσει καν.

Αιτία τα πολλά χρέη της ομάδας τα οποία «ξεπηδούν» συνέχεια έχοντας ανεβάσει το ποσό οφειλών γύρω στο 1.300.000 ευρώ κι έχει ακόμη ανοδικές τάσεις.

Ο Ίωνας Βαρουξάκης δεν είχε τη συγκεκριμένη «εικόνα» όταν αναλάμβανε την προεδρίας της ομάδας και πλέον τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Ακόμη κι αν ανέβει για αγωνιστικούς λόγους ο Πανιώνιος στην Α1, θα είναι δύσκολο να αγωνιστεί αφού τα χρέη θα εμποδίζουν τη συμμετοχή του στη μεγάλη κατηγορία.

Πηγή: gazzetta
Νέα μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων... (και νέο αποκλειστικό θέμα...) Reviewed by THE REFEREES on 4:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.