Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το ...τερμάτισαν στην Πάτρα: Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια οι Απολλωνιστές και τα ρίχνουν στον Σκουρτόπουλο!!! (ήθελαν να τους χαρίσουν οι Λευκαδιώτες το ματσάκι...)

Τετέλεσται... Οι παράγοντες του Απόλλωνα παραδίδουν πνεύμα ύστερα από την ήττα του Σαββάτου κόντρα στην Λευκάδα... Και αντί να κάνουν αυτοκριτική για τραγικά λάθη, τα ρίχνουν στον Θανάση Σκουρτόπουλο, τον οποίο οσονούπω θα τον "καθαρίσουν"!!!
Οι επιθέσεις στον Σκουρτόπουλο μετά το ματς ήταν απαράδεκτες.

Τον έβρισαν αισχρά μπροστά στα έκπληκτα μάτια παραγόντων και φιλάθλων και αντί οι Πατρινοί να μπουν ασπίδα προστασίας αφού δεν ευθύνεται, αυτοί έκαναν πίσω.

Σε λίγες ημέρες δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν και να τοποθετηθεί προπονητής ένας παιδί του Απόλλωνα, ένας πρώην παίκτης για να ενώσει τους φιλάθλους.

Αυτό που έκανε εντύπωση όμως, ήταν - επαναλαμβάνουμε - η συμπεριφορά του Κώστα Πετρόπουλου ο οποίος μόλις είδε τον Τακιανό του είπε ξεκάθαρα: "Φώτη, μπράβο σου, παίξατε για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος αλλά και για την ομάδα σας.

Έτσι έπρεπε να κάνετε κι αυτό πράξατε..."

Τη στιγμή που κάποιοι παράγοντες του Απόλλωνα άφηναν να εννοηθεί ότι κακώς δεν έκατσε να χάσει η Δόξα...  
Το ...τερμάτισαν στην Πάτρα: Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια οι Απολλωνιστές και τα ρίχνουν στον Σκουρτόπουλο!!! (ήθελαν να τους χαρίσουν οι Λευκαδιώτες το ματσάκι...) Reviewed by THE REFEREES on 9:57 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.