Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιος κορυφαίος παίκτης πλήρωσε εισιτήριο για να μπει διακριτικά στο γήπεδο οταν μπαίνει η ...μάρα και η σάρα; (μια αληθινή ιστορία που θα συζητηθεί)

Ήταν από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες, που όταν τον έβλεπες νόμιζες ότι χόρευε... Οι κινήσεις του ήταν τόσο αρμονικές και οι αντίπαλοί του είχαν πολλά να θυμηθούν και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο ξέφευγε από τα μάτια τους. Αυτός λοιπόν, ο κορυφαίος βρέθηκε στο γήπεδο, πήγε στο γκισέ και αγόρασε εισιτήριο για να μπει στο γήπεδο ενώ κάθισε απόμερα!!! Πως είπατε; Αναφερόμαστε στον...
Κώστα Πετρόπουλο, ο οποίος μαζί με παράγοντες του Απόλλωνα (Τζένο, Καραπάνο κ.α.) βρέθηκε στο γήπεδο της Λευκάδας και αγόρασε εισιτήριο!

Όταν οι παράγοντες της Λευκάδας τον πήραν πρέφα έδωσαν τάχιστα την εντολή όλοι τους να μεταφερθούν στα επίσημα, διότι ήταν τιμή γι' αυτούς η παρουσία τόσο του Πετρόπουλου όσο και των παραγόντων του Απόλλωνα.

Ήταν μια κίνηση που τιμά τους παράγοντες της Δόξας αλλά κυρίως δείχνει τον τρόπο με το οποίο σκέφτονται κάποιοι άνθρωποι, όπως είναι ο Πετρόπουλος.

Ούτε μεγαλοστομίες, ούτε μεγάλες παρουσιάσεις όπως άλλοι - άλλοι.

Σεμνά, λιτά και διακριτικά σε όλη του τη ζωή, σε όλες τις δράσεις του... 
Ποιος κορυφαίος παίκτης πλήρωσε εισιτήριο για να μπει διακριτικά στο γήπεδο οταν μπαίνει η ...μάρα και η σάρα; (μια αληθινή ιστορία που θα συζητηθεί) Reviewed by THE REFEREES on 6:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.