Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

ΣΟΚ: Νέο πλήγμα δέχθηκε η διοίκηση Καφφέ!!! (συμπεριέλαβε στο ΔΣ μη διαιτητή...)

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε δημόσιους υπάλληλους με πλαστά πτυχία ή ακόμα και γιατρούς που δεν είχαν λάβει το πανεπιστημιακό δίπλωμα. Αυτό που δεν ξέραμε ήταν ένας διαιτητής να σφυρίζει αλλά και να διοικεί χωρίς να έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις!!! Κι αυτό είναι έργο Ηλία Καφφέ...Ο Νίκος Ιωάννου διαγράφηκε χθες από το σύνδεσμό του, με μόλις δύο διαιτητές να ψηφίζουν "ΟΧΙ"!!!

Παρ' ότι του είχε ζητηθεί να προσκομίσει όλα τα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι μπορεί να ανήκει στους διαιτητικούς κόλπους, αυτός δεν το έκανε.

Η διοίκηση του συνδέσμου Εύβοιας στη ΓΣ διέγραψε τον Ιωάννου επειδή δεν έχει λάβει πτυχίο από το πανεπιστήμιο στο οποίο φοιτούσε. 

Το θέμα βέβαια, δεν είναι αυτό αλλά ότι ο Ιωάννου καταλάμβανε την πιο καίρια θέση (γενικός γραμματέας) και υπόγραφε αποφάσεις της διοίκησης Καφφέ!

Και όπως λένε στην πολιτική, ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί δεν είναι δυνατό να μην γνωρίζουν το παρελθόν των συνεργατών τους.

Έτσι και ο Καφφές όφειλε να γνωρίζει το θέμα ώστε να μην κατηγορηθεί η διοίκησή του. 
ΣΟΚ: Νέο πλήγμα δέχθηκε η διοίκηση Καφφέ!!! (συμπεριέλαβε στο ΔΣ μη διαιτητή...) Reviewed by THE REFEREES on 1:59 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.