Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο! Τρεις και ο ...κούκος στην εκδήλωση του προέδρου Καφφέ! (δεν γέμιζαν ταξί, ούτε με τον ταξιτζή...)

Έχασε τα μεγαλεία ο Ηλίας Καφφές. Τότε που έκανε τις συναντήσεις με τον Ανδριανό (τον Παυλόπουλο βεβαίως - βεβαίως), τότε που καθόταν στην καρέκλα του υπουργείου Οικονομικών περιμένοντας γραμματείς και Φαρισαίους. Τότε που είχε σήκω - κάτσε, κάτσε - σήκω κάποιους διαιτητές. Τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά...

Οι παλαίμαχοι στιβικοί έκαναν πριν από δύο - τρεις ημέρες μια δράση, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και τον Πελασγό και δεν βρήκε την ανταπόκριση που θα ήθελε ο πρόεδρος, Καφφές.

Παρ' ότι στην ημερίδα μίλησαν ο καθηγητής Καρδιοχειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Νικόλαος Τσιλιμίγκας, η διαιτολόγος του ΣΕΓΑΣ κ. Φρόσω Πατσού και η ψυχολόγος του ΣΕΓΑΣ κ. Αφροδίτη Μέντζου, δεν μάζεψε κόσμο.

Ένα πέρασμα έκαναν ο δήμαρχος Λαρισαίων, ο αντιπεριφερειάρχης και μέχρι εκεί.

Δατς ολ...

Δείτε και τα πειστήρια...

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο! Τρεις και ο ...κούκος στην εκδήλωση του προέδρου Καφφέ! (δεν γέμιζαν ταξί, ούτε με τον ταξιτζή...) Reviewed by THE REFEREES on 12:40 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.