Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι για να μην υπάρχει γκρίνια... Οι διαιτητές που πάνε ...τρένο κι αυτοί που πάνε με κάρο!!! (και συνεχίζουμε στην Α2)

Για να μην έχουμε παράπονα από διαιτητές, σας αποκαλύπτουμε τα παιχνίδια των έμπειρων διαιτητών της Α1 και στη συνέχεια θα πάμε στα σαλόνια της Α2, της Β' και της Γ' εθνικής. Όλοι οι ρέφερις θα περάσουν από ακτινογραφία ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις...
Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Να ξεκινήσουμε από την Πάτρα ως ο ...πρώτος κομβικός σύνδεσμος της χώρας λόγω του γενικού - γενικώς, Τάκη Τσαγκρώνη, του μέλους της ΚΕΔ Ανδρέα Παπαδόπουλου ο οποίος αναμένεται να μην είναι αύριο το μεσημέρι στη συνεδρίαση και βέβαια, το νέο πρόεδρο της ΟΔΚΕ, Κωνσταντίνο Μπούσια. Αν προστεθεί και στον ΕΣΑΚΕ και ο έτερος Παπαδόπουλος, τότε θα μιλάμε για την απόλυτη εξουσία.

Ένας από τους πιο παλιούς διαιτητές, ο Παναγιώτης Διαμαντής, σφύριξε συνολικά 23 ματς, δηλαδή 12 στην Α1 και 11 στην Α2 και ο Ανδρέας Βαρδάλος 18 (10+8).

Από την Θεσσαλονίκη ελέω Συμεωνίδη συναντούμε τον Κώστα Πουρσανίδη με 22 παιχνίδια (12+10) και από τον Βόλο λόγω Κώστα Κορομηλά βλέπουμε τον Δημήτρη Τζαφλέρη με 21 (14+7) και Θανάση Δεσλή με 20 (12+8).

Αναφερόμαστε βεβαίως στους πιο έμπειρους για να μην παρεξηγούμαστε.

Ο Κυριάκος Παντελίδης έπαιξε 22 αγώνες (12 στην Α1 και 10 στην Α2), ο Γιάννης Παγώνης από την Λάρισα 21 (9 στην Α1, 11 στην Α2 και 1 στη Β') και ο Δημήτρης Παφίλης 20 (10+9+1).

Ο Σταύρος Ταρενίδης από την εξωτική Κατερίνη σφύριξε 19 παιχνίδια, έχοντας 11 στην Α2, 6 στην Α1 και 2 στη Β' εθνική.

Στη συνέχεια θα γράψουμε τους Αθηναίους στην Α1 για να προχωράμε...


Συνεχίζουμε ακάθεκτοι για να μην υπάρχει γκρίνια... Οι διαιτητές που πάνε ...τρένο κι αυτοί που πάνε με κάρο!!! (και συνεχίζουμε στην Α2) Reviewed by THE REFEREES on 10:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.