Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιοι διαιτητές είναι ...καρβουνιάρηδες στην Α1 και ποιοι πάνε με ...χίλια! (δείτε ονόματα και διευθύνσεις)

Σας αφήσαμε μέσα στην άγνοια και δεν σας αποκαλύψαμε τους διαιτητές που σφυρίζουν αρκετά αλλά κι αυτούς που δεν πάνε φουλ. Τι παιχνίδια έχουν σφυρίξει μέχρι αυτή τη στιγμή; Πάνε καλά και τι άποψή έχουν στην ΚΕΔ για δαύτους. Τίποτα κρυφτό υπό των Γκρίζων Λύκων οι οποίοι έκαναν τη σούμα...
και σας παρουσιάζουν το δύσκολο αυτό θέμα.

Επειδή τα μέλη της ΚΕΔ έχουν ανά κατηγορίες τους ρέφερις της Α1, όπως άλλωστε θα γνωρίζετε, πάμε στη δεύτερη τη τάξει μετά απ' αυτή των διεθνών.

Ποιοι είναι εκεί; Μα οι Παναγιώτου, Ψαριανός, Μπήτης, Καλδίρης, Ανδρικόπουλος, Σταματόπουλος, Κατραχούρας και βέβαια ο πιο παλιά καραβάνα ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ο Παναγιώτου και Ανδρικόπουλος έχουν σφυρίξει τα περισσότερα ματς σε όλες τις κατηγορίες (23), όμως ο Πατρινός 15 στην Α1 και 8 στην Α2 και ο Αθηναίος 13 στην Α1, 8 στην Α2 1 στη Β' και ένα στην Α1 γυναικών.

Οι δύο Αθηναίοι Ψαριανός, Καλδίρης έπονται με 21 αναμετρήσεις, όπου ο μεν πρώτος διεύθυνε 14 στην Α1 και 7 στην Α2 και ο δε δεύτερος 11 στην Α1, 9 στην Α2 και ένα Α1 γυναικών.

Και πάμε παρακάτω: Ο Γιώργος Γεωργιάδης σφύριξε 20 (11 στην Α1 και 9 στην Α2), ο Παναγιώτης Μπήτης 18 (15-3), ο Γιώργος Κατραχούρας 16 (5-11) και τελευταίος ο Κωνσταντίνος Σταματόπουλος έχοντας μόλις 5 ματς (2 στην Α1 και 3 στην Α2) λόγω του γεγονότος ότι έμεινε εκτός έναν ολόκληρο γύρο.

Αλλά είπαμε θα δούμε όλες τις εθνικές κατηγορίες ώστε να διαπιστώσουμε τι σφυρίζουν οι ρέφερις...  
Ποιοι διαιτητές είναι ...καρβουνιάρηδες στην Α1 και ποιοι πάνε με ...χίλια! (δείτε ονόματα και διευθύνσεις) Reviewed by THE REFEREES on 6:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.