Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το ντέρμπι των ντέρμπι έγινε στο Ιβανώφειο!!! (πως πήγαν οι Σταματόπουλος, Τζαφλέρης, Παντελίδης)

Παρ' ότι η διαφορά στο ημίχρονο ξεπέρασε τους 20 πόντους, προς το τέλος έπεσε στους επτά πόντους και τελικά ο Ηρακλής βγήκε νικητής στο ματς με τον Δούκα. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για πολλούς και διαφόρους λόγους, με συνέπεια ο βαθμός δυσκολίας να ήταν μεγάλος για τους Σταματόπουλο, Τζαφλέρη και Παντελίδη...
Ένα 24ωρο πριν την διεξαγωγή του αγώνα το ΑΣΕΑΔ με μια νέα απαράδεκτη απόφαση (μετά αυτές των Λάσκαρη και Παναθηναϊκού στις γυναίκες) άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του Ιβανώφειου στους οπαδούς του Ηρακλή, οι οποίοι δημιουργούν προβλήματα στην προσπάθεια της διοίκησης, των παικτών και προπονητών για άνοδο στην Α1.

Όπως μάθαμε οι δύο πρώτοι μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι, ενώ ο Παντελίδης ήταν αυτός που σφύριζε αρκετά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Σταματόπουλος φάνηκε επηρεασμένος από την απουσία του στους αγώνες του πρώτου γύρου.

Ως αποτέλεσμα ήταν να είναι χαλαροί στον πειθαρχικό έλεγχο και να μην τιμωρήσουν με τεχνικές ποινές τους Αλεξανδρή, Τζήμα και Γκαγκαλούδη οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα ...εκδηλωτικοί.

Σίγουρα κέρδισε ο καλύτερος και ο πιο ψυχωμένος στο παιχνίδι, που ήταν ο Ηρακλής, όμως, η πραγματική ποιότητα του διαιτητικό τριδύμου δεν φάνηκε στο ελάχιστο στο παρκέ του Ιβανώφειου.  
Το ντέρμπι των ντέρμπι έγινε στο Ιβανώφειο!!! (πως πήγαν οι Σταματόπουλος, Τζαφλέρης, Παντελίδης) Reviewed by THE REFEREES on 12:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.